Mobilvetta satser sterkere i Norge

Det italienske bobilmerket Mobilvetta har så langt hatt en forhandler i Norge. Nå utvides forhandlernettet med ytterligere to, men flere kan komme.

En smak av italiensk design. Her fra Mobilvetta Krosser. Foto: Mobilvetta.

Løviknes Caravan på Vestnes i Møre og Romsdal har i en årrekke vært eneste norske forhandler av det italienske merket, som er kjent for sitt tydelige design.

Fra og med 2025-modellene blir også Abobil på Bryne og Bergen Marine i Bergen forhandlere av merket. Dermed vil Mobilvetta bli representert i de tre «vestlandsfylkene».

– Abobil inntar i samarbeid med Bergen Marine funksjonen som hovedimportør for Norge, bekrefter Tor Alvern i Abobil.

Begge er Benimar-forhandlere, og han forteller at nettverket som selger Benimar nå også får muligheten til å selge Mobilvetta.

Tor Alvern og Abobil blir i samarbeid med Bergen Marine hovedimportør av Mobilvetta. Foto: Privat.

– Mobilvetta er kjent for sitt utsøkte italienske design, premium komfort og innovative teknologiske løsninger samt komplett trefrie konstruksjoner med hele 10 års garanti på tetthet. Med Mobilvetta som en del av vårt sortiment, kan vi nå tilby våre kunder et enda større utvalg av bobiler i ulike varianter og prisklasser, forteller Alvern.

– Abobil og Bergen Marine importerer allerede kjente merker som Autostar, Benimar, Eura Mobil (Bergen) Malibu (Abobil) og Innova (Abobil). Med tilskuddet av Mobilvetta, fortsetter vi å styrke vårt sortiment og gir bobilentusiaster i Norge tilgang til enestående valgmuligheter, sier en offensiv Alvern.

Jan Henning Løviknes har representert Mobilvetta i Norge siden 2006 og bekrefter overfor Bobilverden.no at de fortsetter som før med merket.

– Jeg ser positivt på at det kommer flere seriøse forhandlere av Mobilvetta i Norge. Dette er bra for merket og kundene, sier Løviknes.

De første av Mobilvettas 2025-modeller vil komme til Norge i september.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *