Midlertidig sommerløsning i Bergen

Bergen kommune har ikke lykkes å finne plass til en ny permanent bobilplass. Denne sommeren åpner de derfor Slettebakken ved Bergenshallen som et enkelt alternativ.

Grusbanen på Slettebakken ble benyttet som avlastningsplass for bobilplassen ved Bergenshallen under VM i sykkel for noen år siden. Ellers er det deponivirksomhet på stedet.

Bobilplassen ved Bergenshallen ble lagt ned sist høst. Slettebakken ca 400 meter sør for Bergenshallen blir derfor Bergen kommunes enkle løsning denne sommeren. Avdelingsleder Arvid Heggestad i Bymiljøetaten skriver i en epost til Bobilverden.no at de ikke har noe nytt å fortelle om en eventuell permanent løsning.

På Slettebakken er det mulighet for tømming, men plassen har ellers ingen fasiliteter. Det gjenspeiles i en lav parkeringsavgift på kr 150 per døgn. Plassen ligger nær bybanen og butikker. Se ellers kart og detaljer om plassen på Bobilplassen.no.

Det er også etablert en enkel privat helårsåpen bobilplass i Bergen denne våren. (Oppdatert: Plassen ble lagt ned etter få måneder.)

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Bergen tilbake på bobilbanen

Del dette med andre:

  1 comment for “Midlertidig sommerløsning i Bergen

  1. Bergen er den mest bobilfiendtlige byen i Kongleriket Noreg, og når det gjelder bilbruk generelt, er det nesten hysteriske tilstander når det gjelder forbud, påbud og straffeskattlegging i form av bompenger. 😡

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *