Messecampen kan være tilbake i 2019

Mange besøkende til Caravanmessen på Lillestrøm 2018 savnet den tradisjonelle messecampen. Men nå regner messegeneral Konrad Sel å kunne invitere til messecamp i 2019, mye nærmere Norges Varemesse enn Hellerudsletta.

– Her ønsker vi å arrangere messecamp i 2019, sier Konrad Sel og Tore Skogvold og viser fram kartet over de 120 dekar som er aktuelle.

Det var to ivrige ildsjeler, jordeier Tore Skogvold og messegeneral Konrad Sel som inviterte oss til en første titt på jordene som skal huse messecampen i september 2019. Det blir romslig. Hele 120 dekar kan stå til disposisjon for ivrige messecampere fra hele landet.
– Det er fire ganger større enn på Hellerudsletta, forteller Konrad.
– Det betyr at vi har plass til veldig mange flere enn tidligere. Vi oppfordrer derfor allerede nå alle om å legge inn Caravanmessen i planene for neste år, legger han til.

Positiv kommune
Tore Skogvold har allerede vært i kontakt med Skedsmo Kommune, og der var det bare godord å høste.
– Ordfører, varaordfører, rådmann og representant for Park og Idrett i kommunen var alle positive til å benytte disse jordene til messecamp for noen dager, forteller Tore, som regner med å få på plass alle tillatelser i løpet av de nærmeste månedene.

– Her kan folk gå eller sykle 1500-2000 meter til Caravanmessen 2019, konstaterer Konrad Sel.

Kort vei
Messecampområdet det er tale om, ligger like ved Skedsmo solcellepark. Det er mye nærmere enn Hellerudsletta. En gang- og sykkelvei går rake veien til messelokalene som da ligger bare 1500-2000 meter unna.
– Men vi skal sette opp matebussrute også, forteller Konrad, som har målt kjøretiden til ca. 7 minutter.

NBCC avd. Romerike
Konrad Sel håper av NBCC avd. Romerike vil videreføre tradisjonen med å drifte messecampen, og vil videre oppfordre dem om å bidra til å motivere til deltaking gjennom sitt omfattende organisasjonsnettverk.

Kartet viser det aktuelle messecampområdet i forhold til Norges Varemesse hvor Caravanmessen arrangeres i september 2019.

Tekst og foto: Bjarne Eikefjord, Bobil- og CaravanMagasinet

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *