«Messecamp» i hele sommer

Hellerudsletta melder seg på i konkurransen om campinggjester til Oslo-området i sommer.

Mange kjenner Hellerudsletta som stedet for messecamp i en årrekke. I år blir det også camp her i sommermånedene. Foto: Hellerudsletta Eiendom.

Einar Sørland, daglig leder i Hellerudsletta Eiendom AS åpner porten for camping i sommer. Vil du bo samme sted som messecampen åpner til høsten så er dette en ny mulighet, som nå testes ut.

Fra 10. juni til 10. august blir det bobil- og campingvognparkering på rekke og rad på grusplassen der messecampen skal åpne en drøy måned senere.

I sommer byr Sørland på strøm til lading i begrenset omfang, tømmestasjon og vannfylling samtidig som han frister med kort vei til buss til Lillestrøm og Oslo sentrum.

På området er hotellet i drift og her er det også padeltennisanlegg og gressletter for den som vil ha fri utfoldelse. Det er også en tursti langs elven like ved.

Sørland legger døgnprisen på kr 250 som er en femtilapp lavere enn bobilplassen på Sjølyst i Oslo.
For de som vil besøke Oslo med opphold på regulære campingplasser så er Ekeberg camping åpen de tre sommermånedene i tillegg til helårsåpne Bogstad camping. De to campingplassene benytter seg av dynamisk prising og har ingen fast prisliste.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *