Messecamp 2020 – garantert

I forbindelse med årets Caravanmesse på Lillestrøm blir det garantert messecamp for om lag 750 bobiler og vogner. Ikke på gress, men med fast grunn under hjulene. Og det beste; I år er Caravanmessen uka etter Dyrskun.

Messecampen er tilbake på Hellerudsletta – ikke som en nødløsning som i fjor, men som et planlagt tilbud. Her et glimt fra 2014 på Hellerudsletta. Foto: Knut Randem.

Tilbake til røttene kan man vel egentlig si om årets messecamp. Hellerudsletta blir stedet. Her ble messecampen kastet ut for et par år siden. Etter flere forsøk på å finne fram til gode alternativer regnet forsøket i 2019 bort og en nødløsning ble i hui og hast satt opp på Hellerudsletta. Dette ga åpenbart grunneieren mersmak.

Messegeneral Konrad Sel sier til Bobilverden.no at de i forståelse med bonden som var villig til å stille et jorde til rådighet for messecamp i 2019, har innsett at dette er et for usikkert og væravhengig sted å ha en messecamp. Den regnet da også bokstavelig talt bort i fjor.

Denne uka har Caravanmessen inngått avtale med Hellerudsletta eiendom om bruk av plassen, som nå er gruset opp og i bedre stand for messecamp enn tidligere.

Foreningene blir med
Som det var planlagt i fjor blir begge foreningene med og tar ansvaret for ordnet og ryddig parkering på messecampen. Både Norsk Bobilforening, region øst og Norsk Bobil- og Caravanclub, avdeling Romerike har sagt ja til å ta på seg jobben med å sørge for trygg parkering etter brannforskriftene.

Messegeneral Konrad Sel gleder seg over igjen å være tilbake på Hellerudsletta med en planlagt messecamp. Foto: Knut Randem.

Området som benyttes til messecamp på Hellerudsletta er en del av et parkeringsområde. Der vil det koste kr 200 per døgn å stå. Prisen er uten strøm og betales på parkeringsautomat eller med en app. Sel regner med at det blir plass til om lag 750 bobiler og campingvogner.
– Det høyeste antallet enheter vi har hatt på messecampen er 516 så vi har kapasitet til en solid økning. Plassene kan ikke reserveres på forhånd og du får tildelt plass i den rekkefølgen du kommer.

– Det vil bli mulighet for et begrenset antall plasser med strøm, men detaljene om disse er ennå ikke fastsatt, sier Sel.

Som tidligere år på Hellerudsletta blir det også i år gratis shuttlebuss til messa på Lillestrøm. De vil gå kontinuerlig gjennom åpningstiden.

Det kan bli ganske så attraktivt å stå på Hellerudsletta. Grunneieren etablerer nye tilbud i området og disse vil kunne brukes av de besøkende på messecampen. Sel lover imidlertid å komme tilbake til dette senere.

Årets messecamp åpner onsdag 16. september. Det er dagen før Caravanmessen 2020 åpner sine dører.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *