Mer utstillingsplass på full Caravanmesse

Nok en gang kan Konrad Sel ønske velkommen til en rekordstor messe. Arkivfoto: Knut Randem.

Årets Caravanmesse på Lillestrøm nord for Oslo er også i år utsolgt. Alle hallene brukes, men utnyttelsen er bedre enn i fjor, forteller messegeneral Konrad Sel.

– Vi har lykkes å tilpasse utstillerne bedre til arealet. Dermed blir det litt mer utstilling å se enn i fjor. Da var det også utsolgt inne.
– Ute mellom hall B og C skal vi også ha grillutstyr for demo og salg. Her kommer også Tesla X med et par modeller med campingmodus. På dette utearealet har vi fortsatt plass til flere utstillere, forteller Sel.

Han kan by på om lag 65 utstillere. Sel synes det ser veldig bra ut og mener det blir en stor opplevelse å kunne se så mye på et sted. Det er unikt for publikum, tror han.

Messegeneral Konrad Sel fyller i år hallene på Lillestrøm bedre enn tidligere. Arkivfoto: Knut Randem.

Et nytt mobilmerke kommer i år. Det er Benimar. Det spanske merket, som har to forhandlere i Norge, satser nå sterkere. Sel forteller også at både Truma og Dometics gjør sitt for at folk skal lære av den varme sommeren. De kommer derfor til å fokusere på mulighetene for klimaanlegg for ettermontering og i nye bobiler. Selv tror Sel at mange vil benytte anledningen til å oppgradere klimaanlegget etter en slik sommer.

Også i år blir det minst en utstyrsbutikk. Icaravan satser igjen, men Sel har ikke oversikt over hvor mye det blir å kjøpe hos de andre utstyrsleverandørene.

Nytt av året er at det rigges til for Oktoberfest i et telt utenfor messehallen de tre første utstillingsdagene. Det kan du lese mer om her.

Bobilplassen på Sjølyst i Oslo blir som regel full under Caravanmessen. Foto: Knut Randem.

Ingen messecamp nær Lillestrøm
Det blir, som tidligere rapportert, ingen messecamp på Hellerudsletta i år. Den lokale caravanklubben på Hamar ( ekstern lenke) har lansert et tilbud med buss til messa og lokale arrangementer. Reisetiden fra Hamar til messa blir i følge Sel om lag 1 time og et kvarter.

Bogstad camping i Oslo er et annet alternativ der buss og tog gjør det mulig å nå messa på 45 minutter. I tillegg holder bobilplassen på Sjølyst åpent for sesongen til messa stenger søndag 16. september.

Caravanmessen 2018 åpner torsdag 13. september kl 10 og holder åpent til kl 18 både fredag og lørdag. Søndag 16. september stenger messa kl 16.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Lager «oktober-fest» på Caravanmessen

Del dette med andre:

  1 comment for “Mer utstillingsplass på full Caravanmesse

  1. Skulle gjerne ha reist i år, men to og ein halv time dagleg i buss frå caravanplassen på Hamar?
    Nei takk – då blir det uinteressant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *