Mer Mercedes fra Adria

Adrias bestselgere Coral og Matrix kommer nå i utgaver bygget på Mercedes med tilnavnet Supreme. De fås fortsatt også på Fiat.

Både Adria Matrix og Coral har fått stjerner i grillen. Foto: Knut Randem.

Den nye generasjonen Coral Supreme og Matrix Supreme bygges på Mercedes-Benz Sprinter.
– Vi gleder oss til å tilby flere valgmuligheter til våre kunder. Nå også med Mercedes-Benz presisjon, konstruksjon, stil og brukeropplevelser, sier salgs- og markedsdirektør Matjaz Grm.

Matrix Supreme 670 SL med L-sofa og senkeseng. Foto: Knut Randem.

Begge modellene leveres med to innredningsvarianter og det er valgfritt om du vil ha dem på Mercedes eller Fiat. Sprinter er smalere enn Ducato så for Supreme-modellene er det gjort et redesign for å tilpasse bodel og Sprinter til hverandre.

Hovedforskjellen på Coral og Matrix er at Matrix har senkeseng foran mens Coral i stedet har et stort panoramavindu i taket. Matrix er for tiden den modellen fra Adria som selger best.

Matrix Supreme 670 SL med L-sofa og senkeseng. Foto: Adria.

Supreme-modellene leveres med 2 liters motorer med 150 eller 170 hk, ni trinns automatisk girkasse og en rekke førerassistentsystemer. Under bodelen er Mercedes kombinert med AL-KOs chassis. Det betyr at de er forhjulsdrevne.

Gulvet er flatt gjennom hele bodelen og det er et romslig dobbeltgulv. Løsningen er åpen og Adria uttrykker at de har ønsket å gjøre designet eksklusivt, komfortabelt og fleksibelt.

Adrias S-Line kjøkken. Her i en Coral 670 Supreme. Foto: Adria.

Begge Supreme-utgavene leveres i to ulike møbelstiler, med smart belysningssystem, Adrias S-Line kjøkken og bad med separat dusj og Alde varme.

Coral Supreme M-B 670 DL og 670 DC og Matrix Supreme M-B 670 SL og 670 DC er navnene på modellene der enkeltsenger eller dobbeltseng er hovedforskjellen.

De høye nekkestøttene gjemmes elegant bort når du parkerer slik at det blir åpent mellom kjøkken og salong. Foto: Adria.

Adria føyer seg med Coral og Matrix inn i rekken av bobilprodusenter som velger alternative løsninger på grunn av mangelen på chassis.
Vi kan da også nevne at den nye utgaven av Coral XL med alkove nå leveres på Fiat eller Citroen.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *