Mer enn 300 enheter på Caravanmessen

I dag er det en uke til den årlige bobil- og caravanmessen i Lillestrøm nord for Oslo åpner. Caravanmessen 2012 byr på nærmere 60 utstillere i tre haller.

Utstillingen dekker i år 26.000 kvm og Konrad Sel, daglig leder for Caravanmessen forteller at det blir mulig å se over 300 rullende feriehjem. Utvalget vil spenne fra de største luksusutgavene til de aller minste, sier han.

Sel lover at det blir mye spennende å se fra en bransje som har optimistiske utsikter for tiden framover. Utstillerlista viser at det også blir mulig å se mye tilbehør.

– Markedet er ganske stabilt med tanke på kjøp og salg av bobiler og campingvogner til ferie, men vi ser en endring i at flere kjøper spesielt bobil for å bruke dette i forbindelse med familiens aktiviteter – enten de vil bo på startstreken for Birkebeiner´n eller for å følge sine barn og deres idretter gjennom helger året rundt.

– Bransjen er derfor optimistisk for framtiden og tror flere vil kjøpe bobil eller campingvogn i stedet for dyre hytter eller båter, avslutter Sel.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *