Mer enn 100 campingplasser har åpent hele vinteren

Hvilke campingplasser har åpent hele året, og hvordan skal du enkelt kunne finne dem? Bobilverden.nos redaktør tok i en kommentar tidligere denne uka et oppgjør med vinterstengte campingplasser. NHO Reiseliv tok utfordringen.

Vintercamping blir stadig mer populært. Foto: Knut Randem.

I en kommentar 1. november skrev Bobilverden.no om problemene med å finne overnattingssteder om vinteren. Stengte campingplasser og manglende alternative tilbud skaper mange steder problemer om du ikke har planlagt godt på forhånd. Men hvordan skal du vite hvilke campingplasser som er åpne? Bobilverden.no utfordret Jarle Buseth, som er bransjesjef for camping i NHO Reiseliv der mange campingplasser er organisert.

På få dager har han snudd seg rundt og laget en oversikt over de vinteråpne medlemmene deres. Den viser at over 100 stjerneklassifiserte campingplasser har åpent gjennom hele vinteren. De er drysset ut over det meste av landet. Du finner oversikten på camping.no med aktive lenker derfra til den enkelte campingplass sine hjemmesider. Buseth påpeker at det på ukedager kan være lurt å ta kontakt på forhånd for å sikre seg tilgang i en sesong med lav bemanning.

Den raske responsen fra NHO Reiseliv løser noe av problemene Bobilverden.no tok opp, men fortsatt skal man nok planlegge bedre om vinteren enn ellers i året.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Kommentar: Stengt for sesongen
Les også: Vinteråpne campingplasser (ekstern lenke)

Del dette med andre:

  1 comment for “Mer enn 100 campingplasser har åpent hele vinteren

  1. Grindafjord camping er stengt for sesongen for døgngjester i bobil, campingvogn og telt. Har kun hytteutleie nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *