Melbu dobler bobilplassene

Melbu bobilhavn. Foto: Knut Randem.

Melbu bobilhavn. Foto: Knut Randem.

Melbu småbåthavn nesten dobler antallet bobilplasser med strøm fra denne sesongen. Plassen drives av Melbu båtforening, som oppfordrer også lokalbefolkningen til å være sosiale i området.

– De nye plassene vi har etablert er nede på det vi kaller klubbhusholmen. Vi har nå utvidet antall plasser for bobiler tilkoblet strøm fra 20 til 34. Det er også lagt inn vann på klubbhusholmen, sier daglig leder i båtforeningen, Arne Andersen til 8445melbu.no som bringer denne nyheten.

– Vår campingvert hjelper også besøkende med opplysninger om hva de kan gjøre og oppleve på Melbu, og har også kart for utdeling om noen ønsker å ta en fjelltur i marka. Vi har satt ut bord og griller til allmenn bruk, og ønsker også at Melbus befolkning skal bruke området. Ta gjerne med dere ettermiddagskaffen og nyt den nede på moloen hos oss, oppfordrer Arne Andersen gjennom lokalavisa. Det er åpenbart et lokalt ønske om å gjøre dette til et sosialt treffsted samtidig som det er et godt tilbud til bobilister.

Plassene er ikke merket opp, men det faller naturlig å holde god avstand. Foto: Knut Randem.

Plassene er ikke merket opp, men det faller naturlig å holde god avstand. Foto: Knut Randem.

Bobilverdens redaktør besøkte plassen i fjor sommer og beskriver beliggenheten som fantastisk fin. På moloen ligger du tett på innseilingen for ferga mellom Melbu og Fiskebøl. Plassen har fantastisk utsikt og sol det meste av dagen. Her er det stille og rolig. De nye plassene ligger mer i le enn de eldre plassene dersom været skulle slå seg vrangt.

Det er 800 små meter å gå inn til Melbu sentrum og tømmestasjonen passerer du på veien der den ligger ved siden av Rema. Plassen har ingen servicebygning, men så er da også prisen tilpasset tilbudet. Fiskemulighetene får du på kjøpet.

Les også: Melbu bobilplass i Bobilplassen.no
Les også: Bobilcampen på Melbu nær dobler kapasiteten (ekstern lenke)

Fra bobilen kan du følge fergeanløpene tett eller på avstand. Foto: Knut Randem.

Fra bobilen kan du følge fergeanløpene tett eller på avstand. Foto: Knut Randem.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *