Med utsikt mot Nordsjøen

Madland havn på Jæren er et spennende stoppested for den som vil se været i all sin prakt. I sommer gjenåpnet rasteplassen.

Madland havn. Den grønne fasadesteinen lyser som ei lanterne i mørket. Nede i havna er det bygd ei stormhytte. Arkitekt: Haugen & Zohar- Foto: Frid-Jorunn Stabell.

Det har blitt et spennende stoppested for rast, hvile og service langs Nasjonal turistveg Jæren.

På en liten fylling over havna har Statens vegvesen bygd en langstrakt parkeringsplass med 180 graders utsyn over Nordsjøen. Nede i havna er det bygd ei stormhytte med front i glass der du kan sitte i ly og opplever vær og bølger, skriver Statens vegvesen.

Fra stormhytta har du vid utsikt over Nordsjøen. Arkitekt: Haugen & Zohar. Foto: Frid-Jorunn Stabell.

Hytta har likhet med de eksisterende naustene du finner der i dag. Servicebygget ved parkeringa har to toalett og har blitt kledd med spesialdesigna fasadestein som lyser i mørket som ei lanterne.

Servicebygget ligger ved en langstrakt parkeringsplass. Arkitekt: Haugen & Zohar. Foto: Frid-Jorunn Stabell.

Madland havn er en av seks nye attraksjoner langs Nasjonale turistveger som åpner i år. De markerer 30 år med satsning på Nasjonale turistveger.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

  2 comments for “Med utsikt mot Nordsjøen

  1. Fantastisk flott, men her må det stilles krav til, var innom dette var blitt en gratis Bobilplass for utlendinger, ikke tar de hensyn til handikappet skiltingen, toaletter ble brukt til å tømme Bobil dokasett i, så trasig ut der

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *