Med barn i bobilen er sommerland viktige

Barn liker nye opplevelser og sommerland er en spennende aktivitet. Nordens største sommerland åpner 30. april med spennende nyheter for både små og store dinosaurfans.

Djurs sommerland åpner sin nye temaavdeling – Dinosaurland. Foto: Djurs sommerland.

Djurs Sommerland åpner nå portene til et nytt, stort temaland – Dinosaurland. Her venter 25 fascinerende, naturtro dinosaurer, en enorm spesialdesignet dinosaurlekeplass, en ny familie berg-og-dal-bane og et jeepsafari i dinosaurenes reservat – og sist, men ikke minst, et gjensyn med ikoniske King Kong, lover parken i en pressemelding.

Dette er det største prosjektet så langt i Djurs Sommerlands 42 sesonger.

Utviklet i samarbeid med internasjonale spesialister
– Listen er satt høyt for å gi våre gjester en opplevelse utover det vanlige, en opplevelse de vil kjøre litt lenger for å få med seg. Og så er det et pluss at Dinosaurland kan oppleves sammen på tvers av aldre og generasjoner. Her skal treåringen, trettenåringen, mor og far og besteforeldre ha det gøy, sier administrerende direktør Henrik B. Nielsen.

Også lekeplassen har dinosaurustema. Foto: Djurs sommerland.

Mer enn en utstilling
Det nye 20 000 kvm store temalandet er bygget rundt en historiefortelling, der paleontologer fra Dino Inc inviterer gjester inn i dinosaurleiren deres etter at de har gjort unike funn. Ikke bare har dinosaurbein sett dagens lys, men det de trodde var fossiliserte dinosauregg har klekket ut og dinosaurene er i live.

To nye skritt tar gjestene med på en reise inn i dinosaurenes reservat, hvor de kommer veldig nærme blant annet 25 naturtro dinosaurer, mens en gigantisk dinosaurutgravingslekeplass gir rom for fantasifull lek og fysisk utfoldelse.

De 25 dinosaurene teller blant annet de kjente og populære artene T-Rex, Triceratops, Stegosaurus, Brachiosaurus, Citipati og Edmontonia.

Om dinosaurene ikke er spennende nok, er det mulig å kjøre berg og dalbane. Foto: Djurs sommerland.

Gjensyn med King Kong
Den nye berg-og-dal-banen i Dinosaurland, T-Rex Family Coaster, sender 38 gjester på ekspedisjon om gangen, og er utformet som en gigantisk drill, som skyter snarveier gjennom fjellvegger og suser rundt i skarpe svinger tett forbi farlige, naturtro dinosaurer. T-Rex Family Coaster er for hele familien, og med en minimumshøyde på 100 cm. kan selv de minste være med, beskriver parken.

Ekspedisjonen fortsetter i 16 jeeper med plass til fire personer som kjører ut på dinosaurjeepsafari. Underveis venter et gjensyn med King Kong.

– Etter besøksrekorden vår på 820 000 gjester i 2021 og interessen vi opplever for å besøke Djurs Sommerland, ser vi frem til å åpne, avslutter Henrik B. Nielsen.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

  2 comments for “Med barn i bobilen er sommerland viktige

    • Beklager, vi tok det visst som en selvfølge at alle kjenner de danske landsdelene. Vi har nå lagt til et kart under artikkelen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *