Luksusmerke trekker seg fra Caravan salon

Nok et merke trekker seg fra Caravan salon på grunn av smittesituasjonen i Tyskland. Luksusmerket Concorde meldt i forrige uke at de har tatt denne beslutningen.

Concorde trekker seg fra Caravan salon. Foto: Knut Randem.

Ledelsen i Concorde mener de ikke kan gjennomføre deltakelse på Caravan salon i Düsseldorf med omfattende smitteverntiltak. Derfor har de trukket seg fra deltakelse på årets messe.

Å holde nødvendig sikkerhetsavstand på 1,5 meter, desinfeksjon av alle overflater etter hvert besøk i en utstilt bobil og vanskelig forhold for god kundepleie oppgis som grunn til avgjørelsen.

At flertallet av kundene våre tilhører høyrisikogruppen for pandemien krever økt vilje til å ta ansvar, skriver Concorde på sin hjemmeside.

Selv om hele bransjen for øyeblikket er i en vanskelig økonomisk situasjon mener ledelsen i Concorde at campingindustrien og deres eget selskap vil komme styrket ut av denne situasjonen. Men kundenes velvære går foran økonomiske vurderinger, skriver selskapet.

Caravan salon er verdens største bobilmesse. Tidligere har Pössl og samtlige merker fra Erwin Hymer group trukket seg fra messa.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *