Lothepus overtar bobilplass

Bobilplassen i Odda har stått uten driver og fasiliteter i vinter, men nå har kommunen inngått ny driftsavtale med Lothepus.

Odda bobilcamp ligger idyllisk til mot fjorden og tett på sentrum. Foto: Jarle Nilssen.

Vi treffer Leif Einar Lothe, med artistnavnet Lothepus, mens han har en travel fredag i Odda. Joda, bobilplassen skal være klar til åpning igjen til langhelga 13. mai, svarer han på telefon.

Bobilplassen i Odda har vært uten driver og fasiliteter siden nyttår da den gamle driftsavtalen gikk ut. Nå er driftsavtalen med Lothe på plass og arbeidene med å få i gang bobilplassen og fasilitetene igjen startet denne helga.

En energisk Per Einar Lothe er snart klar for gjenåpning av bobilplassen i Odda. Foto: Skjermdump fra privat video.

– Vi begynner denne helga med å pusse opp et hus som ligger inntil plassen. Det er armer og bein og fullt kaos, sier han og forteller at han har et tv-team på slep.

På spørsmål om fasilitetene svarer han at det blir toalettanlegg. Hva med dusj? Vil folk ha det så får vi vel få til det også, er svaret.

– Og tømming av toalett?
– Kommunens tømmeanlegg er ute av drift ut mai. De driver med ei pumpe, men vi skal sørge for at folk får tømt driten sin, svarer han i kjent stil.

Lothe er en driftig entreprenør og vi får inntrykk av at det bobler med ideer og innfall. På bobilplassen skal han også «prøve å få til noe servering». Det er åpenbart at avgjørelsene tas etter behov.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Lothepus har store planer for Odda – neste år

Del dette med andre:

  13 comments for “Lothepus overtar bobilplass

  1. Det høres bra ut og er velkomment. I sommer ble det fort fullt der. Oppmerking er nødvendig !! Veldig fin plass i Odda, så lykke til !

  2. Bra jobba Lothe 👍 Vi gleder oss til alt er på plass, da kommer vi på besøk til Odda igjen 🇳🇴

  3. 🇳🇴Kjempe bra Lotepus
    Hvor mange plasser blir det?

    Går det an og bestille 17 Mai helgen eller er det først mann/kvinne til møllen🥳😁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *