Løsning i Flekkefjord

Sist helg lå det 20 bobiler i Flekkefjord sentrum. Slik vil det ikke fortsette. Foto: Kirsti Sigbjørnsen.

Bobilparkeringen i Flekkefjord flytter til like utenfor høyre bildekant. Foto: Kirsti Sigbjørnsen.

Denne uka starter etter planen byggingen av det nye kulturhuset i Flekkefjord. Det betyr at den populære bobilparkeringen legges ned. Men kommunen har arbeidet hardt i sommer og en løsning er så godt som klar.

Bobilverden har skrevet om denne saken tidligere og en løsning har ligget i lufta. Det var imidlertid uklart om det var nødvendig med en lengre høring før det kunne gis dispensasjon fra reguleringsplanen for et område i vannkanten mellom Lasta og Slippen litt øst for den populære bobilparkeringen.

Til Bobilverden sa ordfører Jan Sigbjørnsen i juni at de jobbet med det som mål at den nye plassen skal være klar når byggingen av kultursenteret starter i august. Det ser det ut som om de klarer. Dispensasjonssøknaden måtte nemlig ikke til fylkesmannen for godkjenning. 

– Det ble gitt dispensasjon 3. juli og det er ingen klager på vedtaket så bobilplassen kan etableres og settes i drift, opplyser kommunalsjef Steinar Ness til avisa Agder.

Det er eieren av området som graver 100 meter grøft for strøm til strømuttak og lys. Skilt og konvolutter for betalingsordningen ligger klart og det er godt håp om at det blir en rask overgang til den nye bobilparkeringen i Flekkefjord.

Det er beregnet at bobilparkeringen vil gå i balanse med 400 overnattinger i året.

Kartet under viser den nye plasseringen av bobilparkeringen i Flekkefjord.

Del dette med andre:

  1 comment for “Løsning i Flekkefjord

  1. Det hadde vært sensasjonellt om de hadde fått til vann fylling også. For ikke å snakke om en septik stasjon. Det hadde kommunen gjort smart i. De har råd til flunkende nytt sanitæranlegg for båtene. Båt besøket er langt fra så stort som bobulene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *