Lokale gründere starter caravanforhandler

Anders Aasprong, Jonas Slatlem og Idar Slatlem starter nytt selskap i Kristiansund, og blir en del av et større forhandlernett for bobiler og campingvogner.

Gründerne og importøren: Fra venstre Jonas Slatlem, Anders Aasprong, Tor Gruner (Solid Import) og Idar Slatlem. Foto: Caranor.

Caranova AS har inngått avtale med Solid Import AS, landets største importør av bobiler og campingvogner. I det nye caravansenteret vil du finne merkene Carado, Bürstner og Hymer – Norges mest solgte bobilmerke de siste fem årene. 26. mars åpnes dørene med stor produktmesse, forteller gründerne i en pressemelding.

Caranova skal flytte inn i nye lokaler i Pilotveien ved flyplassen, og blir et komplett caravansenter med egen salgsavdeling for vogn og bobil, carvanverksted og en stor Max Fritid utstyrsbutikk.

– Vi har vært i dialog med Solid Import i lengre tid, og er nå bekreftet som offisiell forhandler. Vi skal selge merkene Carado og Bürstner i tillegg til Hymer, landets mest solgte bobilmerke, forteller daglig leder Anders Aasprong i det nystartede selskapet Caranova AS.

Kvalitetsmerker i alle prisklasser
– Solid Import forhandler bestselgende kvalitetsmerker fra ledende produsenter i alle prisklasser, noe vårt utvalg skal gjenspeile. Vi skal tilby alt fra de rimeligste innstegsmodellene til eksklusive premiumbobiler, i tillegg til campingvogner i ulike størrelser, forteller Aasprong.

Daglig leder og medeier Anders Aasprong har jobbet med salg og kundeservice i hele sin yrkeskarriere, fra Elkjøp, Volvo og kommer nå fra stillingen som salgsansvarlig Volkswagen personbil hos Slatlem Bilsentrum.

Familien Slatlem har lang erfaring med salg av kjøretøy, og startet med salg av mopeder og gråtasstraktorer på Averøya allerede på 1950-tallet. Den første bruktbilen ble importert fra Tyskland i 1958, og selskapet har vært etablert i Kristiansund siden 1962.

Jonas og Idar er fjerde generasjon Slatlem. Slatlem-selskapene skal fortsatt ha fullt fokus på biler som før. Det nye selskapet satser 100% på det voksende markedet for campingvogner og bobiler, sier styreleder Idar Slatlem i pressemeldingen.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *