Løfter taket på bybobil og fornyer bestselgere

Adria fornyer de halvintegrerte bestselgerne Matrix og Coral. Bybobilen Twin får et løft med nye soveplasser på taket.

Med panorama takvindu trekker Adria Coral naturen og lyset inn i bobilen. Her fra S670. Foto: Produsenten.

– Vi har utviklet en ny generasjon av Matrix og Coral, forteller salgs- og markedsdirektør Matijaz Grm i Adria Mobil. De to modellene er utviklet fra grunnen av som et felles prosjekt med hver sin tydelige personlighet slik at de skal appellere til ulike kundegrupper.

Coral med sitt store takvindu skal gi det Grm kaller «atriumfølelsen» i de halvintegrerte modellene. Mye av det tekniske er nå flyttet ned i dobbelgulvet og det er tatt mer hensyn til vektfordelingen ved plasseringen av tanker.

I Coral er det plass til sykler i garasjen under sengene. Foto: Produsenten.

Coral leveres i ni innredningsvarianter der du kan velge mellom L-sofa og motstående sofaer i kombinasjon med ulike sengeløsninger.

– Matrix er vår bestselgende bobil og byr også en stor utstyrspakke. Senkesengen foran gjør den flott til familier og grupper, sier Grm. Samtidig har den fått ny belysning og bedre ventilasjon.
– Den nye generasjonen Matrix hever nivået på kombinasjonsbobiler og gjør det mulig for våre kunder å leve på beste måte.

Bestselgeren Matrix egner seg godt for familier, mener Adria. Foto: Produsenten.

Adria mener Matrix med sitt nye interiørdesign gir et mykere inntrykk og og en hjemmelig atmosfære der du kan velge mellom flere møbelstiler.

Adria forteller at de også har fornyet og forbedret multimedia med nytt lydanlegg, blåtann, usb-lading og flere andre detaljer. Det er også klargjort plass for en valgfri kaffemaskin.

I denne Adria Matrix er sofaene gjort om til sitteplasser i kjøreretningen. Foto: Produsenten.

Den nye generasjonen Matrix og Coral tilbys i Supreme- og Plus-modeller på Fiat Ducato. De klassiske Axess-modellene videreføres som et inngangstilbud med Ducato eller Citroen Jumper som basiskjøretøy.

Adria Twin Sports Edition har fått soveplasser på taket. Foto: Produsenten.

Bybobil med seng på taket
Adrias nye Twin Sport-serie har i 2021-utgave fått et hevetak med ekstra soveplass. Twin Sports 640 SGX skal kombinere de beste funksjonene fra Twin Supreme og med hevetak kan den tilby god overnatting for fire personer. Og som navnet tilsier skal dette være en bybobil for de som liker sport og et aktivt liv. Her er det god lagringsplass under sengene bak.

Adria har funnet sin egen variant av hevetaket. Foto: Produsenten.

Hevetaket er helt spesielt. Det er hengslet i bakkant på hver side av a/c om det er montert og løfter med seg det påmonterte solcellepanelet. Dermed kan du ved lav sol og riktig parkeringsretning få ekstra effekt av solstrålene.

To personer kan sove «på taket», to bak i dobbeltseng og kanskje en person i salongen om det skulle knipe.

De to soveplassene under hevetaket i Adria Twin Sports Edition. Foto: Produsenten.

Den nye Twin Sports Edition hadde premiere på Caravan salon i Düsseldorf. Som de øvrige Twin-modellene er også denne bygget på Ducato.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Presentasjonen av nyheter for det nye året gjøres i samarbeid med Bobil- og CaravanMagasinet. Pga Covid-19 er årets produktnyheter basert på digitale presentasjoner fra produsentene.
Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *