LMC rydder og fornyer i sortimentet

Halvintegrerte LMC Breezer H737G med senkeseng over salong. Foto: LMC.

Halvintegrerte LMC Breezer H737G med senkeseng over salong. Foto: LMC.

Etter fjorårets sammenslåing av LMC og TEC har selskapet gått gjennom et mellomår hvor et nytt samkjørt modellprogram for 2015 er forberedt. Det betyr fem nye modeller. Samtidig fjernes hele ni av de gamle modellene.

Kassebilen LMC Tourer 59. Foto: LMC.

Kassebilen LMC Tourer 59. Foto: LMC.

De nye modellene fra LMC i 2015-utførelse er Breezer H 747, Cruiser SL 632, Explorer SL 585, 635 og 655. De ni modellene som forsvinner ut av modellprogrammet er Breezer A 654 G, V 546 G og H 577, Cruiser SL T 592 og 652 G, Cruiser CL T 661, Explorer SL I 695 G og Explorer CL I 650 G og 660.

Alle modellene, med unntak av Tourer og Grand Explorer er nå utstyrt med nye baklys, ny nakkestøtte og er bygget på det nye Fiat Ducato-chassiset med ESP og 16 tommers felger som standard. Modellene skal også ha fått bedre adkomst til tankenes rengjøringsåpninger. Breezer van, Cruiser og Explorer Sport Line har fått nye bakspoilere, som i følge LMC skal gi et helhetlig design.

Foruten glassfibertak og understell, som også tidligere har vært standard, blir nå også Breezer og Cruiser Sport Line utstyrt med bakvegger i glassfiberarmert plast. Dette skal være en videreutvikling av LMCs Long Life-teknikk.

Modellserien Breezer H har blitt fullstendig omgjort på innsiden. Her har det blitt ny nedfellbar seng, ny design på overskap og nytt, smalt Thetford kjøleskap på 140 liter.
LMCs standardutstyr kan utvides med en Selection Plus-pakke og en vinterpakke.

Fra 2015-utgavene kan LMCs kunder velge mellom to chassisfarger – hvit og svart metalic og to typer skapdekor i hvitt eller med læraktig utseende. Unntakene er Cruiser og Explorer CL som beholder sine gamle interiører.
Det kan også velges mellom inntil seks varianter av møbeltrekk. Kassettrullegardinene kjent fra Comfort Line blir nå tilbudt som tilvalg i samtlige modeller.

Fra soverommet i LMCs største bobil Grand Explorer, her med modellbetegnelsen 1830G. Foto: LMC.

Fra soverommet i LMCs største bobil Grand Explorer, her med modellbetegnelsen 1830G. Foto: LMC.

Basert på pressemelding fra LMC.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *