LMC gjør seg klar for fremtiden

Nye modeller, ny nettside og en ny, frisk logo som ønsker å utstråle kvalitet, holdbarhet, verdi og sikkerhet. LMC, en del av Hymer-gruppen, sier de er klar for fremtiden. Denne relanseringen av merkevaren, som startet i 2021, gjenspeiles nå tydelig i alle produktsegmentene.

Kompakt og komplett bybobil, LMC Innovan 590 på Ford.

– Vårt ensartede, moderne familieansikt står for et tydelig formspråk og en moderne design som konsekvent er orientert mot ønsker og krav til våre fremtidige kunder,» sier Bodo Diller, merkevaresjef i LMC Caravan GmbH & Co. Det merkes for produktporteføljen av campingvogner og bobiler LMC presenterer i 2022.

Nye bobiler
LMC annonserer også nykommere i bobilsegmentet: Vi nevner først Innovan 590. Utformingen av dette sporty og dynamiske utseende kjøretøyet, er bygget på basis av Ford. Vi kan også nevne andre nyheter i bobilsegmentet. For eksempel Tourer Lift H 730 G, som med sin skjulte elektriske heveseng er den siste representanten i denne populære serien.

Campingvogner og bobiler i modellår 2022 har alle fått nytt, felles særpreg. Det som forener alle nye modeller er et tidløst, moderne, interiørdesign, med flate matthvite skapdører og lysegrå detaljer. Det nye merkeutseendet ble svært godt mottatt av forhandlerne i fjor.

Den nye Tourer H 730 G på Citroën går inn i segmentet for delintegrerte bobiler.

Tourer H 730 G ble nylig kåret til «Årets camper 2022» i kategorien halvintegrerte bobiler av den nederlandske Kampeerauto Club NKC, Europas største bobilklubb.
– Dette viser at vi er på rett vei med vår nyorientering, sier Bodo.

Konseptet med nøkterne, men dekorative farger, ble allerede brukt i Van Innovan og i den nye Tourer-serien. Begge layoutene har et moderne interiør i Japandi-design – en blanding av japanske og skandinaviske elementer. Med kantete, håndtaksløse møbler, supplert med noen få runde elementer som skaper et sammenhengende helhetsbilde.

Innovan 590 har god plass i tverrstilt seng.

Kompakt på Ford
CamperVan fra LMC appellerte til nye målgrupper innen bybobilsegmentet i fjor. De som setter pris på maksimal fleksibilitet og et sporty, dynamisk design for sine reiser, kan velge mellom tre oppsett. Nå er kvartetten komplett – med nye LMC Innovan 590 på Ford-basis. Den nye modellen scorer med uventet mye plass og en takhøyde på 2,08 meter. Med en lengde på kun 5,98 meter og en totalbredde på 2,06 meter, veier den nye Innovan-modellen 2756 kilo ulastet. Nyttelasten skal være ca 540 kg.

Godt innredet kjøkken med nye materialer og farger.

Sittegruppen i Innovan 590 bærer preg av god organisering og plassutnyttelse.

Sikkerhetsutstyr
Fords intelligente førerassistentsystemer, som oppfyller EUs nye typegodkjenningskrav, gir maksimal komfort og sikkerhet, inkludert døsighetsvarsling, filassistent og adaptiv ACC cruisekontroll. Vindusvarmeren sørger for klar sikt til enhver tid takket være de integrerte varmetrådene.

For informasjon og underholdning kan en smarttelefon enkelt sammenkobles med Apple CarPlay eller Android Auto – for å få de siste nyhetene lest opp eller din favorittspilleliste. Prismessig tilhører nye Innovan innstegssegmentet – til tross for sitt høykvalitets standardutstyr.

Høydepunktene på utsiden er de innfelte rammevinduene, panoramataket, soltaket og det brede inngangspartiet. Innvendig scorer den nye Innovan-layouten med sitt moderne håndtaksløse design, anti-fingeravtrykk på alle overflater, soft-close-funksjon i alle skap, LED-spotlights på badet og ergonomiske trekk i alle sittealternativer.

Ny Tourer
Den er lett: Med en totalvekt på kun 2800 kilo, noe som tillater en nyttelast på opptil 680 kilo. Den er flat med en behagelig lav kupéinngang. Kjøretøyet har rikelig med komfort og funksjoner om bord for å gjøre de beste ukene i året enda morsommere. Nye Tourer er den prisgunstige, allrounder bobilen i innsteg-segmentet. Med ikke mindre enn åtte forskjellige layouter – fire som Tourer, og fire som Tourer Lift, med en elektrisk heveseng som forsvinner helt inn i takforingen for å skape plass i løpet av dagen. I modellåret 2022 vil H 730 G Tourer også være tilgjengelig som en Lift-versjon.

Her er hevesengen i Tourer Lift klar til bruk. Takvinduet gir lys og luft.

Mer variasjon
– Med det nye oppsettet tilbyr vi campingentusiaster enda mer variasjon. Tourer tilbyr behagelig, avslappet kjøreadferd kilometer etter kilometer, for i heveversjonen – som den nye H 730 G med en total høyde på 2,87 meter – er den ekstremt flat og derfor lett å håndtere, selv for førstegangscampere, sier Diller. I den klassiske Tourer-versjonen uten heveseng, for eksempel T 660 G, er totalhøyden til og med bare 2,69 meter. T 660 G har en lengde på i underkant av syv meter, H 730 G måler 7,38 meter – begge har en bredde på 2,32 meter.

Multi-generasjons kjøretøy
Tourer er designet for både små og store familier. Mens T 660 G tilbyr rikelig med plass for par med eller uten barn, takket være de tre soverommene, har den nye H 730 G komfortabel plass til opptil seks personer – et faktum som gjør den til det ideelle multigenerasjonskjøretøyet. Reisende kan se frem til et lett interiør – med en elegant tredekor i hvitt og taupe. Anti-fingeravtrykk sikrer alltid rene og trykkfrie overflater. Bodo Diller er overbevist: «Takket være den klare, moderne designen blir mange mennesker på farten minnet om sine egne fire vegger hjemme. En trendy bostil som inspirerer. Også på grunn av det innbydende ambient-lyskonseptet.»

Romslig sittegruppe i den nye Tourer H 730 G.

Stor garderobe
Den ekstra romslige garderoben kan romme mye i hver sesong. Enkeltsengene har en sammenleggbar funksjon. Høykvalitets kaldskummadrasser og lamellrammer øker sovekomforten. På badet gir skyveservanten mer plass og enkel tilgang til toalettet. En annen funksjon er den brede ytterdøren som måler 70 centimeter. Front-, bak- og sidevegger og gulv er laget av robust glassfiberforsterket plast (GFK).

Tekst: Willem Laros, BoCM

Artikkelen er tidligere trykket i Bobil- og Caravanmagasinet
Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *