Litt forsinket i Flekkefjord

Utvidelsen og oppgraderingen av bobilplassen i Flekkefjord var planlagt ferdigstilt innen mai. Forsinkelser gir full kapasitet i påsken.

Flekkefjords bobilplass. Utvidelsen kommer på området nederst i bildet. Foto: Alan Billyeald.

I begynnelsen av februar håpet næringssjef Hans-Egill Berven i Flekkefjord kommune at arbeidene med å utvide den populære bobilplassen skulle starte i løpet av februar.

Arbeidene kom ikke i gang som planlagt. Før påske startet gravearbeider, men entreprenøren støtte på fjell. Det må sprenges, men det er ikke aktuelt i påsken. Dermed blir det vanlig drift i påsken, forteller Berven.

Den nye framdriftsplanen legger opp til at arbeiderne med utvidelsen skal være ferdige innen 1. juni.

Kommunen legger vekt på at driften av bobilplassen skal forstyrres minst mulig og vil ferdigstille et parkeringsområde av gangen. Det blir derfor trinnvis gjennomføring og ferdigstilling av arbeidene med graving og asfaltering.

Så langt det er mulig vil arbeidene legges opp slik at plassen skjermes for forstyrrelser torsdag til søndag. Løpende informasjon blir gitt på Facebook, forteller Berven.

Les mer om hva som skal gjøres her.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  1 comment for “Litt forsinket i Flekkefjord

  1. Vi fik den sidste ledige plads for at par dage i Flekkefjord. Vi håber den nye plads efter renovering også kan betales med betalingskort. Mange steder i Norge kan vi ikke betale med andet end swipe og den mulighed har vi ikke. Vil helst ikke miste Flekkefjord som vi besøger 4-6 gange om året.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *