Lillesand bråstengte bobilplassen

Like før høysesongen går Lillesand kommune til det dramatiske skritt å stenge bobilplassen og servicebygget på Kokkenes.

.Nå er det slutt for denne bobilplassen. Statsforvalteren ga klager medhold. Foto: Alan Billyeald.

Bobilplassen på Kokkenes ble ved inngangen til årets sesong redusert i omfang da det på deler av bryggeområdet ble anlagt sandvolleybane. Nå er også de resterende åtte plassene stengt.

Rådgiver Audun Andre Larsen i kommunen bekrefter at bobilplassen måtte stenge fordi forutsetningene for videre drift ikke er tilstede. Bobilplassen har blitt drevet med dispensasjon fra reguleringsplanen.

Det som nå stanser driften er at Statsforvalteren etter en klage har opphevet vedtaket om dispensasjon. Dispensasjonsproblematikken ble omtalt av Bobilverden.no allerede i 2015.

– Kommunen vil arbeide med alternative løsninger, men inntil videre er Tingsaker camping et godt alternativ innen gangavstand til sentrum, sier Larsen.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  9 comments for “Lillesand bråstengte bobilplassen

  1. Audun Andre Larsen og alle andre i hans menighet. Nå må dere snart forstå at campingplass er ALDRI en god erstatning for en bobilplass. Bobileiere er ikke som andre campere!

  2. Styr unna Lillesand. Her er du ikke velkommen👎🏿👎🏿 Skyld på den lokale advokaten som har jobbet med å få stengt bobilparkeringen i mange år. Tulling🤮

  3. Tingsaker camping er et dårlig alternativ, det meste av plassen er så skrå at det er vanskelig at vatre bilen med kiler.

  4. Er det mulig !!!! Dette er vanvittig dårlig reklame for Lillesand
    Det er jo sååååå fin en plass også skal ikke bobil folk være velkommen ???? Tenk dere om Lillesand gjør som på Notodden bobilcamp der serverer de gratis frokost på nattåpent og bur på seg selv sier det bare 🌺😄❤️slik skal det være

  5. Utrolig at de stenger dette fine tilbudet så nær sentrum Mye tap for handelstand i Lillesand

  6. Jeg sjønner att komunarbeidere er glad for di har fått Norges største sandkasse ,håper alle som administrerer lillesand kommune snart får seg en leke bøtte og spade så kan di sitte i sandkassen på kokkenes kaien 🤣🤣🤣noen ville lage barneskole også på kaien så det sier seg selv hva di tenker med ,slik kommer det til og fortsette til visse ansatte blir byttet ut 🥹😇🤣

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *