Legger ned avdeling

Markedet er for dårlig. Avdelingen ble overtatt for bare fem år siden, men dagens marked gjør det ikke mulig å fortsette driften.

Lians caravan & fritid AS overtok Troms caravan i 2019. Tilstanden i markedet gjør det nødvendig å legge ned. Foto: Troms caravan.

Det er etter grundige vurderinger at Lians AS har besluttet å legge ned sin avdeling i Tromsø.

Lians Tromsø AS ble startet i 2019 og har solgt campingvogner og bobiler, i tillegg til utstyr og verkstedtjenester.

Salget har vært variabelt, og vi har ikke kommet opp på en omsetning som gjør det økonomisk mulig å drive videre. Til Bobilverden.no sier Hege Lian at avdelingen gikk med overskudd de første årene, men slik markedet har utviklet seg er det ikke forsvarlig å fortsette.

– Vi opplever at Lians på Bardufoss er vår egen største konkurrent. Tromsø-folk kjører til Bardufoss grunnet stort utvalg og god kapasitet på verkstedet, etter at nybygget på Andslimoen ble åpnet i 2022, sier Lian.

Hun legger til at Lians Bardufoss skal gjøre sitt ytterste for å ivareta Tromsø-kundene på en god måte, og vi er bare 98 minutter unna.

Kundene som har benyttet avdelingen blir kontaktet av Lians for å avklare hvordan kundeforholdet skal løses best mulig framover.

Det blir ikke bråstopp i Tromsø. Avdelingen vil holde åpent som før. Per i dag er det ikke satt dato for siste åpningsdag.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *