Le Voyageur fyller førti år

I jakten på å skape den perfekte bobil har ingeniører og designere arbeidet utrettelig gjennom førti år – men aldri satt seg ned for å hvile på sine laurbær. Som hos de franske vinprodusentene blir alltid en ny årgang tatt i mot med stor forventning.

Soverommet kan spesifiseres med ulike sengeløsninger. Legg merke til putene som har den spesielle 40-års jubileumslogoen. Foto: Charly Tilagone.

Med sine lengder på 7,8 og 8,5 meter hører de to jubileumsmodellene fra Le Voyageur inn blant de virkelig eksklusive bobilene på markedet. En kombinasjon av treverk med mørke tegninger og hvitt – høyglanspolert eller matt – etter kundens ønske, kombinert med to-fargede tekstiler og mørke gulvtepper, gir interiøret et helt spesielt designuttrykk.

Kombinasjonen av det spesielle treverket med mørke tegninger (legg merke til “takbjelken” på senkesenga) og de hvite overflatene skaper en særegen eksklusiv atmosfære. Foto: Charly Tilagone.

Detaljrikheten er stor, fra usynlige integrerte håndtak i skapene, til sitteputer som er tynnere og mer elegante, men som likevel byr på høyest mulig sittekomfort.

Oppdagelsesreise
En reise i en Le Voyageur bobil er som en oppdagelsesreise i en ukjent og eksotisk verden. Atmosfære, utstyrsnivå og luksusfølelsen står ikke tilbake for det vi møter på et eksklusivt hotell. Forskjellen er bare at i bobilen er det også et komplett utstyrt kjøkken der alt fra et stort kjøleskap med ”side by side” dører og en rommelig fryser, til store litium-ion batteripakker som gjør det mulig å holde høy varme- og baderomkomfort selv når turen bringer med seg overnattinger i ødemarken om vinteren.

Bil i garasje
De spesielle ”anniversary–modellene” har fått en unik utvendig dekor, 40-års logoen går igjen flere steder i interiøret, og kjøperne av disse modellene vil også kunne glede seg over at utvalg av spesielle ”accessoirer” som følger med. Eksempler på dette er pledd, håndklær, flere puter og en vinkjøler for bruk i salongen.

Utsnitt av badet.

I sin søken etter å skape det eksepsjonelle finner du for øvrig Le Voyageur-modeller med lengder helt opp til 10,8 meter og de største har også plass til å ta med seg en liten bil i en integrert garasje. Kort sagt: Luksus på aller høyeste nivå.

Tekst: Sven Furuly, BoCM

Presentasjonen av nyheter for det nye året gjøres i samarbeid med Bobil- og CaravanMagasinet. Pga Covid-19 er årets produktnyheter basert på digitale presentasjoner fra produsentene.
Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *