Lanserer jubileumsutgave av sin mest populære modell

Dethleffs feirer 90-årsjubileum i 2021. Hvilken bedre måte å feire et slikt jubileum på enn med en jubileumsutgave av den mest populære modellen fra produsenten?

Trend 90 leveres i åtte halvintegrerte utgaver. Foto: Dethleffs.

I jubileumsåret lanserer Dethleffs en attraktiv jubileumsmodell: Trend 90. Bobilene i Trend-serien har vært blant de mest vellykkede Dethleffs-modellene i årevis. Og det med god grunn. Tross alt overbeviser de med sin moderne design, omfattende standardutstyr og et utmerket forhold mellom pris og ytelse, skryter Dethleffs.

Med åtte planløsninger tilbys halvintegrerte Trend 90 i varianter som kan passe for de fleste. Felles for alle trendmodellene er Lifetime Smart konstruksjonen – alt annet enn en selvfølge i denne klassen. Den råtebestandige gulvkonstruksjonen uten treinnlegg med GFK-kledd understell og tak sørger for lang levetid og høy verdi for bilen, framhever Dethleffs.

Lyspakka gir et varmt inntrykk. Foto: Dethleffs.

Prisattraktiv jubileumspakke
For jubileumsmodellen Trend 90 har Dethleffs satt sammen en utstyrspakke med blant annet aluminiumsfelger, automatisk klimaanlegg i førerhuset, multifunksjonsratt i skinn og et stort takvindu i over førerhuset, innrammede vinduer med integrerte persienner og myggenetting, er en del av jubileumsutstyret. Den 70 centimeter brede bodelsdøren med vindu og sentrallås, mørkleggingsgardiner i førerhuset, Light Moments belysningspakke for stemningsfull belysning og mye mer. Som et resultat er listen over nødvendig tilleggsutstyr kort – Trend 90 er allerede utstyrt og klar til å reise, skriver Dethleffs i pressemeldingen.

Dynamiske kjøreegenskaper med 165 hk motor
Jubileumsutgaven er kun tilgjengelig i de åtte mest populære planløsninger. De er bygget på Citroën Jumper Light med et lavrammechassis og er utstyrt med en motor på 165 hk og en seks trinns manuell girkasse.

Trend 90 ruller på 16-tommers aluminiumsfelger, har LED-kjørelys, elektrisk justerbare og oppvarmede utvendige speil, samt roterende, høyde- og vippejusterbare kapteinstoler med doble armlener for fører og passasjer som standard.

Trend 90 er bygget på Citroen Jumper med dette førermiljøet. Foto: Dethleffs.

Trend 90 fås i lengder fra 696 til 741 cm. De er 233 cm brede og har totalvekt 3499 kg eller eventuelt 3650 kg. Vekt i kjøreklar stand er oppgitt til like under 3000 kg.

Gourmet kjøkken og bad
Alle plantegningene har et fullt utstyrt gourmetkjøkken med komfyr inkludert tre brennere, rikelig med lagringsplass i skuffene med myk lukking og god plass til tilberedning av måltider. Seks av de åtte planløsningene som kan velges for jubileumsmodellen har eget bad med separat dusj og toalett, med mulighet for å skille bad og soverom fra stuen.

Med en grunnpris som starter på 849.000 kroner mener Dethleffs at dette skal bli en god konkurrent til sammenlignbare standardkjøretøy når utstyrspakken regnes med.

Trend 90 Master Class
Alle Trend 90-modellene tilbys i Norge som «Master Class» med 230 V el-patron til luftbåren varme, elektrisk gulvoppvarming, isolert avløpstank og elektrisk senkeseng.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *