Laika med to nye Ecovip-modeller

Laika presenterer to nye modeller: Ecovip L3010 lavprofil bobil med tverrgående nautisk-inspirert dobbeltseng, og Ecovip H3119 bobil i full størrelse med enkeltsenger bak. To modeller som uttrykker Laikas forpliktelse til å designe nye løsninger og garantere høy kvalitet.

Laika Ecovip L3010, ny delintegrert fra Laika.

Ecovip L3010 er en lavprofil bobil basert på Fiat Ducato 120 hk med en total lengde på 699 cm. Den har L-formet salong og tverrgående nautisk-inspirert dobbeltseng. Stuen er stor og har to vinduer på begge sider, noe som gir panoramautsikt. Salongen har plass til opptil seks personer ved bordet og fire når du reiser, takket være den 130 cm lange L-formede sofaen på venstre side, og den 101 cm lange sofaen på høyre side.

På høyre side er det et stort nedsenket rom som også kan brukes for oppbevaring for utstyr og bagasje. Som i resten av Ecovip-serien er det doble gjennomgående gulvet opplyst og oppvarmet.

Romslig interiør med god sitteplass.

Senkeseng
Senkesenga over salongen er tilvalg og har en bredde på 140 cm og en lengde på 186 cm. I tillegg er døren til boenheten tilgjengelig selv når sengen senkes.

Kjøkkenet er komplett med dobbel vask og 140 l kjøleskap. Toalettet med maxidusj har en dør som kan brukes til å skille soverommet, noe som gir mer privatliv.

Nye materialer og høy luksusfaktor.

I soveområdet har den tverrgående nautisk-inspirerte dobbeltsengen sidetilgang. To komfortable sidetrinn letter tilgangen til sengen. Lamellbunnen kan legges ned for å danne en sjeselong, og dermed skape et ekte avslapningsområde hvor du kan nyte 32-tommers LED-TV fullt ut. På siden av sengen er det opplyste nattbordet med USB-porter nyttig for å sette inn bøker, briller, magasiner, smarttelefoner og lade opp enhetene dine.

God lagringsplass
Bakerst har Ecovip L3010 har like mye lagringsplass som en walk-in-garderobe. I tillegg til den uttrekkbare garderoben under sengen for enkel og praktisk lasting, er det en ekstra lett tilgjengelig uttrekkbar skuffenhet.

Trappetrinn gir god tilgang til sengene.

Det er også mange andre rom som skoskuffen i bunnen av trinnet og en hjørneenhet som også kan brukes som en hylle. Hele området er nøye designet, med myke linjer som gjenspeiler stilen til oppholdsrommet, og nøye planlagt belysning i alle rom. Oppvarmet og opplyst dobbelt gjennomgangsgulv.

Ecovip H 3119 helintegrert bobil i luksusklassen.

Ecovip H3119
Også denne modellen er bygget på Fiat Ducato 120 hk med forhjulstrekk, men med utvidet bakaksel. Ecovip H3119. Denne modellen er 699 cm lang, med en stor L-formet salong og enkeltsenger bak. Typegodkjent for fire passasjerer med fire køyer som standard, men med mulighet for å legge til en femte.I likhet med resten av serien er Ecovip H3119 utstyrt med et oppvarmet og opplyst dobbelt gjennomgående gulv – tilgjengelig både fra utsiden og innsiden av kjøretøyet. Det huser de tekniske systemene og oppbevaringsrommene. Isolasjonen av veggene, taket og gulvet i ekstrudert polystyrenskum (XPS) gjør det til et godt kjøretøy også for vinteren.

Typiske italienske design.

God plass
Kjøkken med dobbel vask, komfyr med tre bluss og avtrekksvifte, er praktisk og designet for hverdagsbruk akkurat som hjemme. Den L-formede salongen med polstring med høy komfort kan tilpasses mange forskjellige stoffkombinasjoner. Bordet kan flyttes i alle retninger, slik at oppholdsrommet kan brukes etter behov.

Soverom med to enkeltsenger.

I soveområdet måler de to enkeltsengene 193×82 cm (høyre) og 191×82 cm (venstre), og er utstyrt med trelister og komfortable «ergonomy.madrasser». Justerbare leselamper og USB-porter er tilgjengelige ved alle senger. Den romslige garasjen er opplyst, oppvarmet, isolert og har doble låser.

Mye treverk og godt håndverk preger bobiler fra Laika.

Modellen er typegodkjent for fire passasjerer med fire senger som standard. To soveplasser er i senkesenga.

Tekst og foto: Willem Laros, BoCM

Artikkelen er tidligere trykket i Bobil- og Caravanmagasinet
Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *