– Lad opp til Caravanmessen

Caravanmessen dekker i år alle de fire store hallene i Norges Varemesse.

Caravanmessen dekker i år alle de fire store hallene i Norges Varemesse.

Messesjef Konrad Sel gleder seg til Caravanmessen 2015, som arrangeres fra torsdag neste uke. Caravanmessen er i år større enn noen gang og fyller alle de store hallene til Norges Varemesse på Lillestrøm.

Messesjef Konrad Sel gleder seg til ny og større messe. Arkivfoto: Knut Randem.

Messesjef Konrad Sel gleder seg til ny og større messe. Arkivfoto: Knut Randem.

Antallet utstillere har økt med en håndfull mer enn i fjor, men utstillingen dekker likevel en halv hall – 3500 kvm – mer enn i fjor. Per i dag er det 62 utstillere på 32000 kvm.

– Denne gangen er det flere utstillere av utstyr og tjenester. De dekker to tredjedeler av hall D. Det blir også etablert flere butikker slik at det blir mulighet for gode innkjøp også i mindre skala.

– Dette blir tidenes messe og jeg gleder meg enormt til å åpne dørene. Her er alt av vogner, bobiler og utstyr representert med både stort og smått. Bransjen jobber hardt med å få ned vekta på bobilene slik at de kan bli større og gi mer komfort uten av vekta passerer den magiske grensa, sier Sel.

Lær vintergrilling og sikkerhet
– Det spennende i år er at Weber, som grill- og matekspert, kommer med en stor satsning på grillmat. Temaet her vil få fokus på vintergrilling. For å gi inspirasjon og gode råd har Weber med seg fire ganger norgesmester i grilling, Jan Ivar Nykvist.
– Denne aktiviteten vil foregå ute mellom hall B og C hvor det også etableres en stor restaurant, forteller Sel.

– Biltilsynet kommer med egen stand i år. Der vil de svare på spørsmål om førerkort, vekt og annet du måtte lure på for eksempel om sikkerhet i bobilen.

Messecamp på to steder
Som vanlig blir det messecamp på Hellerudsletta i regi av NBCC avdeling Romerike. På sin nettside forteller foreningen om sine tilbud. Her er det muligheter for både ”oktoberfest” og annen underholdning med middag for den som vil. Herfra blir det også transport til messehallen.

Innsjekking på fjorårets messecamp. Arkivfoto: Knut Randem.

Innsjekking på fjorårets messecamp. Arkivfoto: Knut Randem.

På Sjølyst i Oslo vil bobilplassen holde åpent fram til søndag 20. september kl 23. Deretter stenger den for sesongen. Du finner mer info om bobilplassen på Sjølyst her.

Mange har tidligere overnattet på parkeringsplassen mellom messa og stasjonen, men den muligheten finnes ikke i år. Det bygges hotell på plassen, advarer Sel.

Messe i fire dager
Konrad Sel håper på rekordbesøk både på messecamp og messa, men er mer opptatt av kvaliteten på de besøkende enn antallet. Det er viktig for utstillerne.
Han håper mest på stabile besøkstall rundt 18000 og kanskje en økning.

– Når vi har en så komplett messe håper jeg folk benytter anledningen til å se på det brede utvalget. Vi åpner allerede torsdag 17. september kl 12 så det bør være gode muligheter til å unngå den travle lørdagen da besøket er høyest. Det er bedre muligheter for gode samtaler med utstillerne de andre dagene.

– Det er bare denne gangen i året man kan se alt på et sted, så jeg håper folk kommer langveisfra, avslutter Sel.
Caravanmessen 2015 stenger dørene søndag 20 september kl 17.

Les også: Hallplan (ekstern lenke)
Les også: Utstillere på Caravanmessen (ekstern lenke)

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *