La Strada van med dobbelt gulv

Avanti F er rommelig til sin bruk. Foto: Produsenten.

Avanti F er rommelig til sin bruk. Foto: Produsenten.

Den nye La Strada Avanti F med dobbelt gulv hadde sin messedebut på Caravan salon i Düsseldorf i månedsskiftet august-september. Den er bygget på den nye Fiat Ducato har fått mange av de nye funksjonene. Firehjulsdrift er heller ingen fremmed tanke for La Strada.

Van eller bybobil. Den er uansett smidig i trafikken. Foto: Produsenten.

Van eller bybobil. Den er uansett smidig i trafikken. Foto: Produsenten.

La Strada sier selv at F-en står for flekisbilitet, men det kan strengt tatt gjelde mange bobiler i van-kategorien. Bobilen er kompakt og passer for et par eller fire personer som tåler å leve tett på hverandre.
Det er en dobbeltseng bak og en dobbeltseng foran som kan trekkes ned over salongen og har adgang via en stige. Senga bak kan slås opp om dagen slik at det blir ekstra stableplass for den som har mye utstyr med seg.
Sitteplassene rundt bordet i salongen er en to-seter sofa med sikkerhetsseler og de to dreibare setene til sjåfør og kartleser. Kjøkkenbenken er plassert delvis ut i skyvedøra, og det kompakte badet er plassert på motsatt side. To svingdører gjør det mulig å skille badet fra kjøkkenet og utvide arealet i badet.

Badet i Avanti F kan skilles fra kjøkkenet med en dør. Foto: Produsenten.

Badet i Avanti F kan skilles fra kjøkkenet med en dør. Foto: Produsenten.

Kjøkkenet har tre gassbluss og et kjøleskap på 80 liter. Benken kan forlenges videre ut i den store døråpningen med en plate som kan vippes opp ved behov.

Varme i dobbeltgulv
Det er ikke en helt vanlig funksjon i en bobil av denne typen, men i Avanti F er det dobbelt gulv som både kan benyttes som lagringsplass og oppvarming med varmluft om vinteren. Det er tilgang til dobbeltgulvet gjennom luker flere steder i gulvet.
I og med at Avanti F er den nye Fiat Ducato får du med deg mange av de nye funksjonene som for eksempel de ulike assistentsystemene for sikkerhet, stabil kjøring og komfort – bakkestartassistent, antispinn, bremseassistent og stabilitetsprogram. Du får også traction+ med en selvlåsende differensial. Du kan også bestille kjørebaneassistent og trafikkskiltgjenkjenningssystem i den tekniske pakken.

Avanti F leveres med turbo dieselmotor fra 115 til 180 hk. Den måler 636 cm i lengden og 205 cm i bredden.
La Strada har mer en 25 års erfaring med ombygging av kompakte bobiler og i dag har bedriften 30 ansatte. La Strada tilbyr 11 innredninger innenfor tre ulike produktserier – Avanti, Regent og Nova. Basiskjøretøyene, som benyttes, er enten Fiat Ducato eller Mercedes Sprinter. Alle modellene kan leveres med drift på alle fire hjul.

Det er god plass i høyden når senga bak vippes opp. Foto: Produsenten.

Det er god plass i høyden når senga bak vippes opp. Foto: Produsenten.

Del dette med andre:

  2 comments for “La Strada van med dobbelt gulv

  1. Så på F utgaven i Düsseldorf. Veldig bra ekstra seng, men den veier 40 kg, så man bør være forsiktig med andre tilvalg. Har selv en Avanti C, dvs samme bil uten sengen. Ikke enkelt å holde seg under 3500 kg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *