Kroken overtar forhandler og får ni egne avdelinger

Kroken Gruppen har både sin egen kjede og selger bobilene de importerer gjennom en rekke uavhengige forhandlere. Nå får deres egen kjede sin niende avdeling.

Konsernsjef Morten Lillehagen i Kroken Gruppen sikrer gruppens niende egne forhandler. Foto: Knut Randem.

– Jeg har gleden av å informere om at Kroken strammer grepet om markedet med overtakelsen av samtlige aksjer i Tekno Maskin AS. Med dette utvider Kroken-kjeden til 9 forhandlere, og en ytterligere styring av tilstedeværelsen i det sentrale østlandsområdet, sier konsernsjef Morten Lillehagen.

Tekno Maskin AS har siden etableringen i 1978 vært blant pionerne i caravan- og fritidsmarkedet i Norge, skriver Kroken i en pressemelding.

– Fra oppstarten samarbeidet Tekno Maskin AS og Kroken nært i flere tiår, og det er nå svært gledelig å få med alle de erfarne og dyktige medarbeiderne videre, som den 9. forhandleren i Kroken, sier Lillehagen.
Tekno Maskin AS er har sin styrke på vogn, og har en sterk markedsposisjon fra sitt tilhold på Øvre Romerike i Viken fylke.

– Tekno Maskin AS passer perfekt med våre langsiktige ambisjoner og planer når vi styrker vår distribusjon og markedsposisjon innenfor alle våre forretningsområder.

– Tekno Maskin AS styrker oss på alle områder og veien til beslutning var kort. Vi er svært glade for å få alle de dyktige og motiverte ansatte med oss videre, og ikke minst verdifulle kunderelasjoner med over 40 år i bransjen. Denne muligheten kunne vi ikke la gå fra oss, og for både Solid Import og Max Fritid er denne regionen svært viktig for oss å utvikle videre med våre ledende produkter, sier Lillehagen.

Finn Petter Aure sier i en kommentar at «Det er en tid for alt, og på en ferietur til Åndalsnes i sommer ble grunnlaget lagt for en rask prosess. Det er svært gledelig at det ble Kroken som vil føre virksomheten videre. Det gir både de ansatte og kundene trygghet, og den beste servicen i fortsettelsen».

Tekno Maskin AS forhandler i dag bobiler fra Adria, Solifer og Knaus. Her ligger det trolig an til en endring i produktporteføljen.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *