Kroken kjøper sin åttende forhandler

Kroken har til nå hatt syv egne forhandlere. Nå overtar de en etablert forhandler og deres åttende forhandler blir Kroken Haugalandet.

Fornøyde avtaleparter.

For 25 år siden etablerte Henrik J. Gundersen Haugaland Caravan AS i Rogaland. Sammen med Leif Kroken så de muligheter i regionen, og samarbeidet har vært solid og godt over disse årene, i en bransje i vekst.

Kroken har vært aksjonær med 40 prosent av aksjene siden etableringen. Da Gundersen kom til at tiden var moden for å la yngre krefter ta over den daglige driften, ble det samtidig naturlig å vurdere eiersammensetningen.

Forhandlingene har pågått over noe tid, men da sommersesongen var på hell, ble det raskt en god løsning for begge parter, melder Kroken i en pressemelding.

– Kroken Haugaland vil passe perfekt inn i våre planer. Vi er svært glade for å få alle de dyktige og motiverte ansatte med oss videre, og ikke minst verdifulle kunderelasjoner over 25 år i regionen.

– Denne muligheten kunne vi ikke la gå fra oss, og for både Solid Import og Max Fritid er denne regionen svært viktig for oss å utvikle videre med våre ledende produkter», sier konsernsjef Morten Lillehagen.

Henrik Gundersen sier på sin side at: Det er svært gledelig at det ble Kroken som vil føre virksomheten videre. Det gir både de ansatte og kundene trygghet og den beste servicen i fortsettelsen.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *