Kroken har ny avtale med EHG

Kroken inngår ny avtale med Erwin Hymer Group (EHG) og seks av deres merker. Nyheten ble sluppet i dag på messa Caravan salon i Düsseldorf.

Konsernsjef Morten Lillehagen i Kroken (t.h.) og Tor Grüner i Krokens importselskap Solid gleder seg over den nye avtalen. Foto: Knut Randem.

Samarbeidet startet i 1990 med Hymer og ble etter hvert utvidet til å gjelde seks av produsentene i Erwin Hymer Group (EHG): Hymer, Carado, Bürstner, Laika, LMC og Niesmann.

Solid Import AS, som er ett av selskapene i Kroken Gruppen, har bygd opp ett svært godt og kompetent forhandlernett som dekker hele Norge, skriver Kroken i en pressemelding og fortsetter:

– I løpet av årene har bobil- og campingvognmarkedet utviklet seg og produktene fremstår i dag som moderne, godt utstyrte og med en kvalitetsfølelse av beste klasse. Ferie og fritid blir viktigere for folk flest, og vi har stor tro på en positiv utvikling i årene som kommer.

– Kroken har derfor i samarbeid med Erwin Hymer Group og de respektive merkene blitt enige om en ny samarbeidsavtale fra og med sesongen 24/25. Kundene vil dermed finne de seks merkene hos Kroken-forhandlere også i fremtiden.

– Vi ser frem til nye år i bransjen med en utvikling av våre avdelinger og et fortsatt tett samarbeid med Erwin Hymer Group, skriver konsernsjef Morten Lillehagen i Kroken.

Tekst: Redaksjonen

Les også: EHG blir bredere involvert i Norge

Del dette med andre:

  1 comment for “Kroken har ny avtale med EHG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *