Kroken etablerer seg i Østfold

I disse lokalene etablerer Kroken seg i 2018. Faksimile fra Google/hjemmeside.

Neste år åpner Østfold Caravan. Det blir Kroken Caravans første utsalg i fylket. – Når vi har to av landets mest solgte bobilmerker må vi være representert i det femte største bobilfylket, sier Pål Amundsen.

Amundsen er daglig leder i Kroken Caravan Detalj AS og regner med at den nye avdelingen i Råde vil være klar for åpning i mars 2018. Målet er at den skal omsette for rundt 50 millioner kroner det første året.

Kroken overtar lokaler etter Chevrolet, Ssasangyong og DAF og kan nærmest flytte rett inn. Nå starter jakten på ansatte. Østfold Caravan skal i første omgang har seks medarbeidere innen salg, butikk, klargjøring og verksted.

Nye Østfold Caravan etableres av Kroken Caravan Detalj AS, som eier caravansentre i Bodø, Åndalsnes, Ålesund, Brumunddal, Oslo og Kristiansand. Østfold Caravan vil forhandle merker fra Kroken Caravan Import AS.

– Når vi har to av landets mest solgte bobilmerker må vi være representert i det femte største bobilfylket, sier Pål Amundsen. Foto: Knut Randem.

– Å ha et komplett tilbud fra Østfold Caravan er viktig. Vi har vært i bransjen i flere tiår, og er opptatt av å tilby en trygg og sikker handel. Kunden må kunne stole på oss. Vi har med folks dyrebare fritid og gjøre. Det er et ansvar vi tar på alvor, sier Amundsen.

Den nye forhandleren vil føre merkene Niesmann Bischoff, Hymer, Bürstner og Carado, i tillegg til vognmerkene Eriba og Bürstner. Hymer er Norges mest solgte bobilmerke siste tre år, mens Bürstner er Norges nest mest solgte bobilmerke i 2017. Det nye caravansenteret vil også inneholde en stor Max Fritid tilbehørsbutikk. Østfold har i 2017 en vekst på 50 prosent i bobilsalget, og er landets femte største fylke i antall solgte nye bobiler.

Østfold Caravan etablerer seg bare noen hundre meter fra Williams Caravan i Råde.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *