Kosekrok når det blåser litt

Før denne sesongen har Isabella lansert et par nyheter som er verd en liten omtale. En lun krok med mulighet for forlengelse og et oppblåsbart solseil.

Isabellas nye Cosy Corner (t.v) og leveggen Levo, Leveggen kan også brukes som en forlengelse av hjørnet. Foto: Isabella.

De fleste bobilister vil ofte forbinde Isabella med fortelt til campingvogner. Det er et område der de er store, men de har også produkter egnet for bobil. Flere enn du kanskje aner. Til denne sesongen har de i det stille lansert et par interessante nyheter.

Cosy Corner er akkurat det navnet sier. En levegg med et tak, som skaper et lunt hjørne om det blåser litt rundt rompa på bobilen. Dybden er 210 cm. Den kan festes til bobilen på ulike måter.

Cosy Corner Levo kan festes i skinna på markisa, men om du ønsker maksimal fleksibilitet kan det monteres en ekstra skinne på markisekassetten eller på veggen. Om du ikke bruker sporet på markisefronten vil du med den alternative måten å feste det på kunne benytte markisa uten å ta ned Cosy Corner. Det kan jo være at det begynner å regne eller at sola blir så sterk at du vil ha ut hele markisa.

Isabella har også en levegg, Levo, som kan kombineres med Cosy Corner slik at du kan forlenge hjørneskjermingen med 264 cm. Den kan også benyttes uavhengig av Cosy Corner.

Det oppblåsbare solseilet Air Y festes i skinna på markisa. Foto: Isabella.

Et oppblåsbart solseil er også blant årets nyheter fra Isabella. Air Y kan muligens være et alternativ til markisa om det blåser mye og du ikke har lyst til å lukke deg helt inne i et tett fortelt. Det er 240 cm dyp.

På bildene er både Cosy Corner og Air Y benyttet på en halvintegrert Dethleffs. Isabella oppgir at Cosy Corner passer til et feste på 255 cm. Air Y har oppgitt en høyde på 240-250 cm, men er trolig mer fleksibel på grunn av sin oppbygging.

Cosy Corner koster ca kr 5000, vindskjermen Levo koster ca kr 3500 og solseilet Air Y koster ca kr 11.000.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *