Kompakt med pop-opp og fire sengeplasser

Hymer Free S Campus bygger på en velkjent serie fra Hymer. I denne spesialutgaven får den et nytt pop-up tak og fire sengeplasser på bare 593 cm.

Salongen med bord som kan forlenges. Stige til pop-opp-taket fjernes når den ikke er i bruk. Foto: Knut Randem.

Hymers Free-serie har blitt bygget på Mercedes i noen år. I denne Campus-utgaven videreføres dette samarbeidet. Motoren har 170 hk og den velprøvde ni-trinns girkassa er på plass. Forhjulsdrift er standard.

Multimediasystemet fra Mercedes, MBUX, med en 10 tommers skjerm gir navigasjon, underholdning og kommunikasjon på en og samme skjerm.

Madrassen på taket er 200 x 122 cm. Foto: Knut Randem.

Hymer Free S Campus bygger bare 593 cm i lengden. Da er det nesten en selvfølge at senga bak blir tverrstilt. Den har et kompakt bad og kjøkkenet er plassert på den vanligste måten i bybobiler, delvis foran skyvedøra. Kjøleskapet er på 90 liter.

Salongen rommer sitteplasser til de fire personene denne bobilen registreres for. Det nye pop-opp-taket har tilgang via en stige, som settes opp i salongen.

I pop-opp-taket måler dobbeltsenga 200 x 122 cm. Her er det 12v strømtilkobling og LED leselys med USB-port.

Senga bak er tverstilt, men romslig. Under senga er det lagringsplass med tilgang fra begge sider. Foto: Knut Randem.

Hymer beskriver selv at de ønsker å kombinere et sporty design med komfort. Den nye blå-grå eksteriørfargen skal sammen med dekoren framheve det sportslige preget.

Hymer har flere modeller i Free 600-serien. Campus-utgaven med sin nye ekstriørfarge til venstre. Foto: Knut Randem.

I interiøret har modellen en sølvgrå møbelfinish kombinert med stoff og hvite overskapsdører.

Hymer Free S Campus er bare 206 cm bred, som sammen med lengden gjør den til en lettmanøverert bybobil. Den veies inn til 3 500 kg totalvekt med en vekt på 3 010 kg i kjøreklar stand.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  2 comments for “Kompakt med pop-opp og fire sengeplasser

    • Jeg har denne, du kan komme og måle alt du vil, eller sende nøyaktige spørsmål og jeg svarer. Den blir for salg om kort tid. Produksjonsår og registreringsår 2022. Går som ei kule!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *