København, nært og trangt

København city camp ligger tett på byen. Du kan gå til Rådhusplassen på 20 minutter eller bruke fem minutter bort til ”Hopp on, hopp off-båten” ved Fisketorget kjøpesenter. Båten går ikke hele døgnet, men når du har kjøpt dagsbilletten kan du gå av og på så mange ganger du vil. Blant annet i Nyhavn. Billetten gjelder også selskapets busser.

Bobilparkeringen er spartansk, men skikkelig utstyrt. Sanitæranlegget er plassert i modulbygg hvor hvert rom er komplett utstyrt og har egen inngang. Anlegget er rent og helt.

Selve plassen er inngjerdet med midlertidige gjerder. Det er ingen oppmerking av parkeringen og om du mukker på avstanden til neste bil, får du klar beskjed om at i Danmark finnes det ingen regler om sikkerhetsavstand. De fleste får likevel noenlunde akseptabel avstand mens noen knapt får opp døra.

Det kan lønne seg å bestille plass på forhånd. Prisen er kr 100 for bobilen og kr 75 per voksen, og du beholder plassen til kl 18 neste dag. Det betyr at du kan ha et langt døgn i København. Dagparkering kr 150 per bobil. (Priser er oppdatert i 2014.)

Vurdert av redaksjonen, juli 2012

Plassen er flyttet til ny lokasjon i 2015. Kartet under er oppdatert.

Oppdatert 2018: Plassen er nå nedlagt.

Hjemmeside

Del dette med andre:

  1 comment for “København, nært og trangt

  1. Var på denne bobilparkering tidligere i August, og det var helt supert. Gåavstand til et kjempestort handlesenter og sykkelavstand til Tivoli og Strøget. Vi syklet med to små barn (på sine egne sykler) både til Tivoli og Strøget, og det var helt uproblematisk. Ett lite minus er vel at plassen ligger klin inntil en relativt traffikert vei, men det gikk helt greit å få sove. Plassen ligger som man ser på kartet helt inntil havnen hvor det både var bademuligheter og båtutleie. Supert å gå tur om kvelden langs bryggene og McDonalds på senteret for unga.

    Kjempehyggelig fyr som styrer plassen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *