Kingsrød inn i Kroken

Vi vil tilby et komplett tilbud av alle våre merker i Østfold, sier Pål Amundsen. Arkivfoto: Knut Randem.

Konkurransen om bobilkundene tetner til i Østfold. I mars åpner Kroken Caravan Detalj sin første forhandler i Østfold. Nå kjøper de en eksisterende forhandler og vil ha to forhandlere i fylket før påske.

Kingsrød Bobil er et lite selskap med kun daglig leder Hans Erik Kingsrød som ansatt i dag. Selskapet har representert Roller Team og omsatte i 2017 for 26 millioner kroner, forteller Kingsrød. Virksomheten omfatter også nettbutikk og bruktbilsalg.

Kroken Caravan Detalj AS overtar majoriteten av aksjene i selskapet. Det skifter samtidig navn til Kingsrød Caravan.
– Jeg er veldig fornøyd med å få en avtale med Kroken og dette blir veldig gøy for meg som har arbeidet alene her i to år, sier Kingsrød. Han fortsetter som daglig leder i selskapet.

Bobil- og caravansenteret på Borgenhaugen i Sarpsborg kommune vil selge LMC, Laika og bybobiler fra Bürstner allerede i løpet av mars.
Kingsrød forteller til Bobilverden.no at Roller Team nå går ut av deres sortiment.

Dagens lokaler er små og Kingsrød forteller at det er planer om utvidelse av virksomheten, som vil inkludere bobiler, campingvogner, tilleggsutstyr, service og verkstedtjenester. Kingsrød Caravan har i dag lokaler i tilknytting til Hafslund trafikkstasjon.

Kingsrød Caravan blir den 23. forhandleren i Krokens nettverk. Fra tidligere er det kjent at Kroken åpner Østfold Caravan i Råde i løpet av mars.

– Gjennom Østfold Caravan i Råde og Kingsrød Caravan på Borgenhaugen, vil vi tilby et komplett tilbud av alle våre merker i Østfold, sier Pål R. Amundsen, daglig leder i Kroken Caravan Detalj AS.

Les også: Kroken etablerer seg i Østfold

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *