Kan byen få flytende bobilparkering?

Avisa Agder melder om krative forslag om bobilparkering fra rådmannen. Faksimile.

Avisa Agder melder om krative forslag om bobilparkering fra rådmannen. Faksimile.

Hva gjør man når plassen er begrenset og det er stort behov for bobilparkering i sentrum? Flekkefjord har en bobilplass som er populær store deler av året. Rådmannen våger å tenke nytt i budsjettet for neste år.

Rådmannen i Flekkefjord tar politikernes ønske om turistvekst og nytenkning på alvor, melder avisa Agder/Flekkefjord tidende.
I år har den nye bobilplassen på Verven med om lag 25 plasser gitt kommunen 250.000 kroner i inntekter. I tillegg kommer inntjening i form av økt handel og liv i byen fra besøkende bobilturister. Plassen ble anlagt da den gamle bobilplassen måtte stenges på grunn av byggingen av nytt kulturhus.

– Ideen er at vi kan utnytte to til tre store opplagslektere ved å sette dem sammen slik at vi kan få plass til 40-70 bobiler med en kant rundt, sier rådmann Bernhard Nilsen til avisa.

Avisa melder at formannskapet likte forslaget, men budsjettet for neste år er ennå ikke behandlet. Uansett må dette betraktes som et av de spenstigste planene for bobilplasser på lenge.

Les mer: Agder/Flekkefjord tidende (ekstern lenke)

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *