Julegaven kom noen dager før tiden, vant ny bobil

Askjems er 50 år i år. I den anledning har de trukket ut en vinner av en ny Sunlight bybobil blant sine kunder. Trekningen ble gjennomført under et stort fødselsdagsselskap med kundene den siste uka før jul.

Fødselsdagsselskap hos jubilant Askjems. Foto: Sven Furuly.

– Vi hadde en ”all time high” i 2018, og bestemte oss for å gi bort en splitter ny bobil til en av våre kunder i 2019. Alle som kjøpte en bobil eller campingvogn hos Askjems i 2019 skulle bli med i trekningen, sier daglig leder Sverre Aamodt og legger til at tallene for jubileumsåret blir enda en ny rekord for Askjems.

Daglig leder Sverre Aamodt forteller om ”all time high” to år på rad. Foto: Sven Furuly.

Askjems solgte cirka 570 campingvogner og bobiler fra januar og frem til det store bursdagslaget i lokalet 18. desember. Det betyr at de vel 280 gjestene satt med odds 1:570 på å vinne en splitter ny rød Sunlight Cliff 600 til en verdi av 710 500 kroner.

For å skape ekstra god stemning og underholde de mange gjestene hadde Askjems hentet inn komikeren, reisereporteren og programlederen Nils Wærstad fra blant annet TV-seriene ”Walkabout” og ”Handlingens menn” – sammen med Ronny Kristoffersen.

Videoer vist direkte på veggen med klipp fra duoens mange reiseprogram i Latin-Amerika, og ikke minst norske opplevelser, skapte stor munterhet, men også ettertanke! Livet er en reise, og det å være underveis er også tid det er viktig å ta vare på.

Det var politiet som sto for trekningen. Først ble det trukket ut ti finalister. En for en ble navnene lest opp – og de aller fleste befant seg i lokalet – der de høstet applaus da de tilkjennega seg. Den siste og avgjørende trekningen ble holdt mellom disse ti, og da vinnernavnet ble lest opp, tilhørte det en av gjestene i lokalet.

Det var Trond Gunnar Furnes fra Skoppum som kunne gå frem til podiet og under stor jubel ta i mot nøklene til en splitter ny bobil.

Helt uvirkelig: Verken Wenche eller Trond Gunnar Furnes trodde at denne bobilen skulle bli deres. Foto: Sven Furuly.

Det er ”uvirkelig”
Det startet med at kona og han bestemte seg for å kikke på en ny bobil tidlig i 2019, og etter hver endte opp med å kjøpe en Carthago XL64. Han smite fra øre til øre, og spøkte muntert med at nå kunne jo kona og han ha hver sin bobil.

Under jubileumslunsjen ble det også trukket ut flere gaver fra Askjems egen møbelserie.

Tekst: Sven Furuly, BoCM og Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Fra Combi-Camp til Norges største på 50 år

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *