Julegavene til en bobilist

Bobilfolk er ofte godt voksne og har «alt». Så hva gir du dem til jul? Redaksjonen har samlet noen ideer fra Caravanmessen tidlig i høst.

En elsykkel er kanskje litt stor å legge under treet, men likevel? Foto: Knut Randem.

Det er i grunnen uendelige muligheter for å finne julegaveideer om du tar deg turen til en bobilforhandler med en velutstyrt utstyrsavdeling. Her er noen tips redaksjonen fant hos Kama fritid, iCaravan og Max fritid da de stilte ut på Caravanmessen.

Glass i plast kan ha svært høy kvalitet. Disse uknuselige fant vi hos iCaravan, men alle de tre har sine varianter. Foto: Knut Randem.

Drikkeglass i ulike fasonger til ulike formål kan alltid være velkomment. Alle de tre leverandørene har kvalitetsglass, som nærmest er uknuselige, i sitt utvalg. Med de beste glassene er det ikke problematisk å drikke av plast. Her er det som regel god sammenheng mellom pris og kvalitet.

Skinn til forsetene. Disse er fra Kama fritid. Foto: Knut Randem.

Saueskinn til forsetene er en sikker vinner til bobilisten som reiser på tur hele året. Kama har formsydde skinn i ulike farger.

En grill kan være litt vanskelig å kjøpe om du ikke kjenner mottakers ønsker og «grillnivå», men kan absolutt være en aktuell gave.

Elektriske stekepanner du også kan koke i finnes i flere størrelser. Foto: Knut Randem.

En elektrisk stekepanne er en godbit for den som liker å stå ute og lage all slags mat. De finnes i flere størrelser og fungerer ikke bare som stekepanne, men også som kjele. Vi så dem både hos iCaravan og Max fritid. Om mottakeren vanligvis står tilkoblet strøm eller har godt med egenprodusert strøm på tur så passer denne gaven.

Hundens partytelt fra iCaravan. Foto: Knut Randem.

Hunder er med på tur i svært mange bobiler. Så om hunden også skal ha en gave så kan kanskje et hundehus være tingen? iCaravans variant var i det rimelige hjørnet og har form av et pop opp partytelt i miniatyr. Max fritids oppblåsbare hundehus har tradisjonell hundehusform og er i en høyere prisklasse.

Oppblåsbart hundehus fra Max fritid. Foto: Knut Randem.

Apropos partytelt, så finnes det slike frittstående telt med myggnetting på alle åpne flater. De kan være enkel å sette opp og finnes i flere fasonger. Her må du ut med noen tusenlapper, men om du handler julegave til deg selv er det kanskje ikke så farlig?

Et partytelt kan kanskje være et tilskudd til markisa? Dette fant vi hos Max fritid. Foto: Knut Randem.

Kama fritid har flere produkter som er brodert med «Camping King» og «Camping Queen». Blant dem finner vi slåbroker og truser. Fra samme produsent finnes også oppvaskmiddel med kokos- og peppermintesmak – ehh lukt.

For den som er bevisst sin posisjon, slåbrok fra Kama. Foto: Knut Randem.

Her finner vi også et barnesett med stoler, bord, service og annet med budskapet «Camping Kids» Selvfølgelig er de i barnestørrelse og har barnlig dekor.

Campingbarna får sitt hos Kama. Foto: Knut Randem.

Alle de tre leverandørene har el-sykler, men det finner du også andre steder. Dette er vel først og fremst en gave fra meg til deg og meg?

En oppblåsbar kano fra iCaravan for den som liker å komme seg ut på vannet. Foto: Knut Randem.

Om du lyster etter en oppblåsbar kano, så viste iCaravan en på messa. Og om noen ønsker seg et vindfang til bodelsdøra så finnes det i oppblåsbar versjon hos Max fritid.

Et lite vindfang over dør eller grill? Foto: Knut Randem.

Er du fortsatt blank og trenger flere tips? Da kan du jo se på tipsene vi delte i 2019. Flere av disse er fortsatt aktuelle. Produktene fra Kama fritid og Max fritid selges hos ulike bobilforhandlere mens iCaravan selger fra egen nettbutikk.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  3 comments for “Julegavene til en bobilist

    • Vi «mangler» hundrevis eller kanskje tusenvis av produkter. Dette er tilfeldige tips plukket opp på Caravanmessen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *