Jevnt tilsig og god plass på messecamp

Etter innsjekking på messecampen ble enhetene raskt ledsaget på plass. Foto: Knut Randem.

Etter innsjekking på messecampen ble enhetene raskt ledsaget på plass. Foto: Knut Randem.

De første har allerede vært her en stund, men det er først fredag den store tilstrømmingen til messecampen på Hellerudsletta fikk fart på seg. I ettermiddagen var det jevn tilstrømming og tilløp til kø, men det er fortsatt god plass.

Messecampen, som Norsk Bobil- og Caravanclub avdeling Romerike, arrangerer i tilknytting til Caravanmessen i Lillestrøm, har store arealer å ta av og tilløpene til kø i innsjekkingen avvikles raskt og effektivt.

Kl 17 i dag hadde 428 enheter sjekket inn. Så vidt Bobilverden kunne observere var det langt overveldende antallet bobiler. Campingvognene er i tydelig mindretall.
Det høyeste antallet enheter registrert på messecampen noen gang er 507 enheter (vi skrev 700 i går, men det var feil). Det er ingen fare for at det blir fullt ettersom Konrad Sel i Caravanmessen anslår at det er plass til over 1000 enheter her.

Kjøpte biler på messa
I ettermiddagssola møter vi to par fra Nøtterøy; Inger Lise Holm, Gunnar Holm, Kåre Pettersen og Kirsti Ingebretsen. De sitter utenfor en Concorde og en Dethleffs og tar en forfriskning. Inger Lise og Gunnar kom i går og har vært på messa i dag, og de synes de så mye bra. De traff også mye kjentfolk fra Vestfold.
Kåre og Kirsti kom i dag – ”Noen må jo jobbe” – og ser fram til messedag i morgen. Alle fire blir til søndag slik at de får med seg det meste i messehallene i Lillestrøm. Likevel blir det neppe like store innkjøp som i fjor. Det viser seg at begge parene kjøpte seg nye bobiler på messa i fjor. Ingen har angret, så det blir ikke snakk om å kjøpe nytt i år.

De gjør det klart at de elsker bobillivet. Det å kunne se på værmeldinga og reise dit du vil på impuls gir frihet og er avslappende.

Når Bobilverden forlater dem gjør de seg klare til å gå inn i Exporama hvor Solifer og Movera har sin egen utstilling. Kanskje kan de kjøpe noen glass?

Blide messecampister Inger Lise Holm (f.v.), Gunnar Holm, Kåre Pettersen og Kirsti Ingebretsen blir til søndag og skal ha med seg alt. Foto: Knut Randem.

Blide messecampister Inger Lise Holm (f.v.), Gunnar Holm, Kåre Pettersen og Kirsti Ingebretsen blir til søndag og skal ha med seg alt. Foto: Knut Randem.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *