Italiensk raffinement i designet

Italiensk design er I særklasse når det gjelder bobiler. Produsenten Mobilvetta snakker ofte om yacht-design for å framheve sammenligningen med luksus-yachter.

Kea med italiensk trekk. Foto: Produsenten.

De som elsker italiensk raffinement i designen vil absolutt sette Mobilvetta på sin liste hvis de skal kjøpe bobil.

Årets nye utgave av Mobilvetta Kea kommer både i hel- og halvintegrert utgave. Møbeltrekket er en kombinasjon av vattert skinn og glatt stoff.

Italiensk atmosfære i det indre av Kea 86. Foto: Produsenten.

Interiør med høyglans, kromelementer, matchende matter og en fargeblanding av krem ​​og fajanse med kanter i trefarge. Kea «puster» av Italia. Det er tre interiørløsninger i 2021-modellene. Alle tre har en salong med sofaer overfor hverandre i stuen. Kea 67 (699 cm) har dobbeltseng bak. Kea 86 og 90 (747 cm) har henholdsvis to enkeltsenger eller en sentral senkeseng (150 cm bred).

Nedtrekksseng over sittegruppen i den delintegrerte Kea 86. Foto: Produsenten.

Mobilvetta Kea har bodelsdør med bredde på 60 cm, Truma kombivarmer, store takvinduer og dobbeltdør mot toalettet. Prisen skal være konkurransedyktig som innstegsbil, mener Mobilvetta.

Tekst: Willem Laros, BoCM

Presentasjonen av nyheter for det nye året gjøres i samarbeid med Bobil- og CaravanMagasinet. Pga Covid-19 er årets produktnyheter basert på digitale presentasjoner fra produsentene eller som i dette tilfellet en lokal frilansjournalist.
Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *