Investerer 62 millioner i bobilsalg på Bryne

Det er seks år siden Abobil.no AS på Bryne investerte 30 millioner kroner i sitt anlegg. Nå investeres det dobbelte i en betydelig utvidelse av virksomheten.

Slik blir nybygget.

I en pressemelding kaller selskapet dette en av Norges-historiens største økonomiske investeringer i et nytt bobilanlegg. Deres nye utvidelse har en kostnadsramme på 62 millioner kroner – inkludert moms.

Abobil.no har de senere årene hatt vind i seilene. Spesielt har de hatt suksess med Benimar, som de var tidlig ute med i Norge. I tillegg forhandler de Autostar og Malibu bobiler. Utover det er de servicepartner for Bürstner, Eura mobil og Laika.

Det nye bygget har en grunnflate på 3000 kvm og får et mesanin. Tomten, som ligger bare 50 meter fra dagens anlegg, er på 11 mål.

Det nye anlegget skal foruten en stor bobilutstilling inneholde rekvisitavdeling, monteringshall og verksted. For besøkende blir det bobilplass med mulighet for overnatting slik det er i dagens anlegg. Her blir det også tømmestasjon.

– Behov for mer plass for ettermarkedsiden og verkstedet er hovedgrunnen til satsningen. Den vil også føre til flere ansatte i de fleste avdelingene, sier Tor Alvern.

– Dagens anlegg er solgt og kommer til å huse bilrelaterte bedrifter. Grunnmuren til nybygget skal stå ferdig i neste uke og bygget skal være tett ved årsskiftet. Vi tror det er realistisk å planlegge for åpning i mars, sier Alvern.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *