Investerer 30 millioner euro i ny produksjon

Erwin Hymer Group (EHG) investerer tungt i nye produksjonsfasiliteter og et nytt logistikksenter i Bad Waldsee.

Hymer GmbH & Co. KGs administrasjonsbygg i Bad Waldsee. Foto: EHG.

EHG har bestemt seg for å utvide sine produksjons- og logistikkområder i Bad Waldsee. Etter godkjenning av byrådet i Bad Waldeee, ble et samlet areal på 21 000 kvm kjøpt. EHG har mulighet for kjøp av ytterligere 12 000 kvm.

Hymers veggproduksjon og logistikksenteret for det nystiftede EHG Services GmbH skal plasseres i Teichäcker og WassStall-områdene i Gewerbepark Nord (North Industrial Park), forteller EHG i en pressemelding.

Investeringen i de to byggeprosjektene utgjør 30 millioner euro.

Utvidelse av Hymers produksjon
Hymer GmbH & Co. KGs eksisterende “Werk 3” fabrikkområde i North Industrial Park vil bli utvidet med mer enn 8 000 kvm. Byggingen vil begynne i første kvartal i 2024 og forventes å være ferdig i andre kvartal i 2025.

Ved å samle produksjon, montering og logistikk i et sentralt område, kan transportveier forkortes og kostnadene for bygningsvedlikehold, service og energiforsyning reduseres, skriver EHG.

Den nye plasseringen av logistikk for EHG Services GmbH, på WassStall i North Industrial Park i umiddelbar nærhet av Erwin Hymer Museum, følger også prinsippet om korte avstander.

Et nytt tjeneste- og logistikksenter for Erwin Hymer -gruppen bygges på et område på 21 000 kvm med et gulvareal på mer enn 8000 kvm.

Utbyggingen av de nye områdene skal gjennomføres etter høye miljøstandarder. Grønne tak og solcelleanlegg vil gi et betydelig bidrag til å nå de konsernomfattende bærekraftsmålene.

– Vår investering i Bad Waldeee er en klar forpliktelse til regionen og våre ansatte, sier Alexander Leopold, administrerende direktør i Erwin Hymer Group.

– På denne måten styrker vi konkurranseevnen, skaper betingelser for bærekraftig vekst og sikre arbeidsplasser, sier Leopold.

Erwin Hymer Group eier bobil og campingvognmerkene Buccaneer, Bürstner, Carado, Crosscamp, Dethleffs, Elddis, Eriba, Etrusco, Hymer, Laika, LMC, Niesmann+Bischoff, Sunlight og Xplore. EHG Group eies av amerikanske Thor Industries.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *