Investerer 15 millioner i nytt caravanverksted

Svein Erik Gråberg i Kroken Caravan Åndalsnes ser fram til å åpne nytt verksted 1. april. Foto: Maja Håbet.

Kroken-konsernet investerer 15 millioner i nytt caravanverksted i Åndalsnes. Investeringen gjøres fordi Kroken Caravan Åndalsnes har vokst ut av lokalene sine og trenger økt kapasitet.

– Tilgang til gode og effektive verkstedtjenester er utrolig viktig ved kjøp av bobil eller campingvogn. Kroken-gruppen investerer nå 15 millioner i et nytt caravanverksted for at vi skal være på pletten til å kunne hjelpe kundene våre med tilrettelagt service og verkstedtjenester. Har du kjøpt bobil eller campingvogn hos oss er vårt mål at du skal få hjelp i løpet av en uke, men vi ønsker også å by på tid og rom for de som ikke har kjøpt hos oss, forteller daglig leder i Kroken Caravan Åndalsnes, Svein Erik Gråberg. Han presiserer at dette også gjelder merker Kroken-gruppen ikke forhandler og privat-importerte bobiler. Det eneste vilkåret er at det er betalbart arbeid.

– Målet er å ha verkstedet i gang innen 1.april, for å kunne hjelpe kundene våre før høysesongen.

Det nye verkstedet vil tilby omfattende service- og reparasjonsarbeid på alle bobiler og campingvogner, og Kroken forhandleren ønsker at det skal være et verksted for alle. Den totale kapasiteten ved verkstedet øker fra 5 til 14 enheter.

Det er et nytt bygg på 1000 kvadratmeter på Øran Vest i Åndalsnes, som nå er pusset opp og tilrettelagt for det nye verkstedet. Gråberg hevder at verkstedet blir det største i Midt-Norge.

For at kundene skal få en komplett pakke, har de ingått et samarbeid med Åndalsnes bilverksted, et autorisert Fiat-verksted, som utfører service og reparasjoner på motorer, forteller Gråberg.

Kroken Caravan Åndalsnes er en avdeling i Kroken Caravan Detalj AS, som eies av Kroken-gruppen. Avdelingen i Åndalsnes har 12 ansatte, og omsatte for 100 millioner i 2016. Konsernet nærmer seg en omsetning på en milliard kroner.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *