Innstegsmodell for yngre og aktive familier

Sun Living kommer nå for fullt på det norske markedet med bybobil, alkove og halvintegrerte modeller. Foto: Knut Randem.

Det er en utpreget standardisering i produksjonen som senker kostnadene og gjør den til en innstegsmodell. Dette er også bobiler med et mer moderne preg. Slik beskriver markedssjef Vidar Donnér i Adria AB Sun Livings plass i markedet.

Vegg til vegg senger bak i halvintegrerte Sun Living S 75 SL. Foto: Knut Randem.

Det er først i inneværende modellår at Adrias dattermerke Sun Living har kommet til Norge. Etter hvert har det kommet på plass om lag 12 forhandlere. Det er derfor først i det nye modellåret Donnér venter at Sun Living skal hevde seg i Norge.
– I Sverige selger alkovemodellen utrolig godt. Det viser at vi treffer yngre familier, sier han.

Et glimt inn i bybobilen Sun Living V 65 SL. Foto: Knut Randem.

Fiat chassis
Sun Living leveres kun på Fiat Ducato og skal være nytt og moderne med den aktive familien med mye fritidsutstyr som målgruppe. Sun Living konkurrerer delvis med Adria, men de vil oftest ha ulike forhandlere. Sun Living vil i 2019 leveres i tre serier med til sammen 11 modeller. Fargene blir varmere enn tidligere, stoffene blir forbedret og innredningen blir mer eksklusiv. Også moderne familier skal få en varmere og koseligere følelse i bobilen etter tilbakemeldinger fra kundene.

Salongen i alkovemodellen Sun Living A 75 DP har to faste sofaer. Foto: Knut Randem.

Tre serier
De tre seriene fra Sun Living er en bybobil (V-serien) med to varianter og lengder på hhv 590 og 640 cm med enten enkeltseng eller tverrstilt seng. S-serien er halvintegrert og leveres i syv modeller hvorav fem har senkeseng som tilvalg. Lengden på denne serien spenner fra 590 til 740 cm og har ”alle” sengevarianter. A-serien (Alkove) leveres i tre modeller med lengder fra 590 til 740 cm. Sengene bak er enten i køye eller tverrstilt avhengig av bilens lengde. Felles for alle er at de leveres med 2,3 liters motorer med 130 eller 150 hk og med automat som tilvalgsmulighet. Panoramavindu i fronten er også en tilvalgsmulighet.

Tekst og foto: Knut Randem for Bobilverden.no
og Bobil- og CaravanMagasinet

Bobilverden.no samarbeider med Bobil- og CaravanMagasinet om å dekke presentasjonen av nye modeller hos en rekke produsenter. Dette samarbeidet gjør at vi kan dekke flere nyheter enn vi ellers ville hatt mulighet til.
Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *