Innovasjonspris til Hymer

Hymer har fått årets tyske innovasjonspris for konseptkjøretøyet Hymer VisionVenture og en B-klasse MasterLine.

Uvante former og materialer. VisionVenture ble avduket på Caravan salon i Düsseldorf 2019. Foto: Knut Randem.

Innovasjonsprisen deles ut hvert år, og Hymers VisionVenture får pris for sitt dristige konsept for framtidens «bybobiler». Tidligere har konseptet fått utmerkelser av juryene i European Innovation Award og Automotive Brand Contest.

VisionVenture er utviklet i samarbeid med BASF med nye materialer og et karosseri som skiller seg fra de fleste. Karosserikomponenter er produsert ved bruk av 3D-printing. Den har dessuten en helt spesiell takterrasse og en terrasse bak som kombineres med et utekjøkken og nye innredningsdetaljer. Bobilverden.no var tilstede ved presentasjonen av VisionVenture i september 2019. Du kan lese vår omtale her.

I VisionVenture har Hymer valgt et åpent interiør og en stor bakdør i tillegg til sidedør. Foto: Knut Randem.

– Da vi utviklet dette konseptkjøretøyet, fokuserte vi veldig tungt på kundenes behov, sier administrerende direktør Christian Bauer i Hymer GmbH & Co.KG i en pressemelding.
– Vi er glade for å ha mottatt denne prestisjetunge prisen og jobber nå veldig hardt med å utvikle og implementere individuelle løsninger, i tillegg til å kunne integrere kjøretøyet i vår portefølje.

Roser MasterLine
Hymermobil B-klasse MasterLine I 880 er den første modellen med boogie på SLC-chassiet produsert av Hymer. Det nesten ni meter lange kjøretøyet ble rost av juryen for utnyttelse av vekt og detaljer i interiør og eksteriør.

Den tyske innovasjonsprisen deles ut av det tyske designrådet.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *