Innovasjonspris for spenstige og gode løsninger

Her er køyene senket helt ned. Det blå lyset er messebelysning. Foto: Knut Randem.

De tenker ofte annerledes når de bygger bobiler. Prøver en serie, ser om den slår an, og prøver kanskje noe nytt. Men noen ganger blir det også pris for innovasjon slik Challenger får for denne bobilen.

Challenger Genesis 396 ble lansert på Caravan salon i Düsseldorf tidlig i høst og vakte straks oppmerksomhet. Bobilverden.no skrev denne artikkelen om bobilen med den spennende løsningen med køyer som senkesenger bak. På dagtid ble rommet gjort om til en hyggelig salong. Den kommer i tillegg til salongen foran som også har en dobbelt senkeseng. Challenger er nå tildelt European Innovation Award i klassen for helhetlig konsept.

I klassen for teknologi gikk prisen til Hymer for chassiset i nye B-SL. Bobilverden.no har skrevet om lanseringen av 2018-modellen her. Prisen for beste grunnriss gikk til Bürstner for Lyseo TD 745. I fjor gikk prisen til Lyseo T 744. Du kan se flere artikler om Lyseo T her.

Prisen for sikkerhet gikk til Niesmann Bischoff Flair for sikkerhetsstudien og utviklingen som førte til lanseringen av de første kollisjonsputene i en liner. Den er omtalt her.

I klassen for utstyr gikk prisen til Dometic og kjøleskapserien med dører som kan åpnes begge veier. Konseptprisen for utstyr gikk til Truma LevelControl omtalt her. Publikumsprisen gikk til Adria Sun Living. Markedsføringsprisen gikk til Sunlight.

Prisene ble delt ut under CMT-messa i Stuttgart.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

 

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *