Ingen Happy Camper i år

Det blir likevel ingen samlemesse for villmarks- og campingopplevelser i september. Messa med navnet Happy Camper skulle fylle de ledige dagene i messehallen etter den avlyste Caravanmessen.

Det ble likevel ingen Happy Camper på Lillestrøm. Illustrasjon: Forside messens hjemmeside.

Covid-19-forskriften ble i forrige uke endret slik at den også omfatter varemesser. Dermed sidestilles de med konsert- og teaterarrangører og antallet besøkende begrenses til 200 personer.

– Vi ser på oss selv som handel, men når myndigheten regner oss som en arrangør blir det umulig å arrangere en messe her, sier Eli Næsfeldt, prosjektleder for Happy Camper.

Usikkerheten om når det åpnes for flere besøkende gjør at Norges varemesse kaster inn håndkleet før planleggingen har kommet for langt. Det blir dermed ingen messe for villmarks- og campingutstyr i september.

Næsfeldt forteller at fire av de påmeldte utstillerne så langt er leverandører av bobiler. De hadde meldt seg på Happy Camper som en erstatning for Caravanmessen.

Happy Camper var planlagt som en kjøpsmesse for alt som trengs til friluftsliv og camping. Etter det Bobilverden.no forstår var deler av dette konseptet tenkt som en utvikling av Caravanmessen, men ble forsøkt utviklet til noe større da Caravanmessen ble avlyst.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:
Anbefalt innhold:
Åpner for reiser til og fra store deler av Europa

Regjeringens reiseråd åpner fra 15. juli for reiser til og fra store deler av Europa, men Sverige er fortsatt utenforlandet.

Kommune stengte for bobiler for å unngå koronaspredning

På det nedlagte fergeleie ved Bremsnes på Averøy har det vært en uoffisiell og populær bobilplass. Nå har kommunen stengt Read more

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *