Ingen aprilspøk. Første forhandler med egen møbelserie

1. april sto den nye serien med campingstoler og bord utstilt for første gang. Det gjorde de også dagen etter og det kommer de til å gjøre lenge. Forhandleren har nemlig et konteinerlass med møbler stående klar. Den beste stolen har fått navnet «Odd».

Det var ingen aprilspøk at godstolen i den nye møbelserien fikk Odd Askjems navn. Foto: Knut Randem.

Odd Askjem er, hevder han, den første forhandleren i Norge med en egen serie campingstoler og bord. Godstolen har fått hans navn. Kona Heidi og sønnen Preben har også fått æren av å gi navn til hver sin stol mens døtrene Andrine og Kristiane har gitt navn til fotstøttene. Et familieprosjekt altså.

Og bordene Deborah og May?
Jo, de har fått navn etter representantene våre i Kina, kan Odd Askjem fortelle. Det er resultatene av en prosess som har tatt 15 måneder som nå vises fram hos Askjems i Sem i Vestfold for første gang.

– Vi ville lage noe som kunne konkurrere med det beste i markedet. Derfor dro vi til Kina uten egentlig å vite hvordan vi skulle begynne å bygge opp en serie.
Det skulle imidlertid vise seg enklere enn vi trodde, takket være at vi har fått tak i meget gode konsulenter i Kina. Disse samarbeidspartnerne fikk vi tak i via kona til en av våre ansatte. Hun er fra Kina og har drevet i bransjen som konsulent i mange år. Produsentene i Kina har et godt utvalg av slike møbler, og vi kunne plukke ut det beste fra ulike modeller, kombinere og sette sammen våre egne produkter.

– Vi er veldig godt fornøyde med resultatet og har lansert dem under produktnavnet A-Camp, forteller Askjem. Og så passet det så godt at de kom tidsnok til en måned full av gode tilbud og langåpne dager.

Han har kjøpt konteinerlass av møblene og vi blir ikke overrasket når han forteller at han gjerne selger dem til andre forhandlere.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  1 comment for “Ingen aprilspøk. Første forhandler med egen møbelserie

  1. Gratulerer. Da håper vi at prisingen av møblene er mer fornuftig enn brukt bilene. Vi sim er kunder liker også en god handel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *