Hymer varsler lansering av et revolusjonerende konsept

Det er tre år siden Hymer viste sin framtidsvisjon av en bobil på Caravan salon i Düsseldorf. Antydningene om at en ny produksjonsklar bobil bygger på denne er overveldende.

Bygger Hymers nyvinning på dette konseptkjøretøyet, som ble vist i 2019? Mye tyder på det, men blir den elektrisk? Foto: Knut Randem.

Med #vantasy som stikkord skriver Hymer at de nå går fra visjon til virkelighet. Det som i 2019 begynte med et revolusjonerende konseptkjøretøy for framtidens fritidsreiser er nå klart for produksjon og veien.

Hymer er sparsommelig med detaljene, men lover en helt ny kjøretøykategori både når det gjelder konsept og design. Her lover de en perfekt kombinasjon av livsstil og ambisjon, leirplass og høyteknologi.

Bobilverden.no overvar presentasjonen av konseptkjøretøyet Hymer Visionventure i 2019. Det er åpenbart dette kjøretøyet det nå refereres til. Tidlig i år lanserte Thor Industries, som eier Hymer (EHG), en elektrisk van/bybobil på Florida RV Super Show. Spørsmålet er om Hymer er klar for å gjøre noe elektrisk.

Konseptkjøretøyet Hymer Visionventure smørte tjukt på med løsninger og nye detaljer. Hvor mye av dette Hymer har funnet plass til i sin nye bobil, gjenstår å se.

Caravan salon i Düsseldorf åpner 27. august og lanseringen av det nye kjøretøyet er lagt stategisk til et par dager før messeåpningen. Bobilverden.no vil være på plass ved den offisielle lanseringen.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Framtids-Hymer med takterrasse
Les også: Elektrisk bobil med rekkevidde
Les også: Hymer gjør studie til virkelighet

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *