Hymer og Mercedes trives sammen

På messa Caravans salon i Düsseldorf i slutten av august lanseres Hymer Exsis med et nytt chassis og et nytt design. Strømlinjeformet, smidig og behagelig. Det er nøkkelordene designerne måtte jobbe med. Den kommer på Fiat først i 580-utfforming i integrert og halvintegrert. Nye møbler gir et moderne utseende.

Den nye Hymer Exis 580. Foto: Hymer.

I tillegg presenterer Hymer en halvintegrert bobil på et forhjulsdrevet Mercedes-chassis: Hymer Tramp S. Hymer er glad for å fortsette å jobbe med Mercedes Benz med de halvintegrerte modellene. Der bruker Hymer Tramp S Sprinters karosseri.

Bobilen har god lasteplass, god takhøyde (204 cm) og er utstyrt med utallige førerassistansesystemer, som øker sikkerheten under kjøring, eksempelvis sidevindassistent, aktiv bremseassistanse og adaptiv fartsholder.

Hymer Tramp S med stjerne i grillen. Foto: Hymer.

Modellen er 739 cm lang og 229 cm bred. Tramp S blir tilgjengelig i oktober. Det spesielle med denne modellen er at den blir utstyrt med dieselvarme som standard.

Spesialutgaven White Line
White Line er en spesialutgave av Hymer B-class Modern Comfort. Både 550- og 600-utgavene blir tilgjengelig i en eksklusiv spesialutgave, halvintegrert og helintegrert.

Modern Comfort White Line har en hvit finish samt en omfattende utstyrspakke og har den velprøvde kombinasjonen av et Mercedes Benz Sprinter chassis og Hymer SLC-chassis.

Hymer Free S 600, den sporty modellen på Mercedes. Foto: Willem D. A. Lars.

Enda flere nyheter
Hymer presenterer også den sporty utgaven bobiler, Free, på et nytt chassis. For første gang blir Hymer Free S600 bygd på den nyeste Mercedes Benz Sprinter med forhjulsdrift.

Det som startet som en prototype og utviklet seg til en konseptbil er nå klar til å gå i produksjon, komplett med den spesielle utformingen; Hymer DuoCar S, bygget på den nye Sprinter (143 hk). Med et boareale for to personer er den egnet for alle typer ferie takket være de kompakte målene.

Også Hymer Duo Car er nå på Mercedes. Foto: Willem D. A. Laros.

Entusiastiske kunder har vært spesielt involvert i utformingen med sine ønsker i en nettundersøkelse.

Badet er plassert bakerst i Duo Car S. Det er med på å gjøre denne modellen spesiell. Foto: Willem D. A. Laros.

Bobilen bør være godt egnet for et eventyr. Den har 93 liter diesel og en dieselvarmer samt Hymers Smart Battery System, som skal gi brukerne strøm i nesten ti dager. Modellen blir tilgjengelig fra vinteren 2020.

Tekst og foto: Willem D. A. Laros for Bobilverden.no og BoCM

Bobilverden.no samarbeider med Bobil- og CaravanMagasinet om å dekke presentasjonen av nye modeller hos en rekke produsenter. Dette samarbeidet gjør at vi kan dekke flere nyheter enn vi ellers ville hatt mulighet til.

Les også: Hymer Smart Battery System

PS
Bobilverden.no besøker Caravan salon og vil etter hvert se nærmere på nyhetene.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *